0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

Sigma EcoCollect


Verfoverschotten, plastic, lege verfblikken; schilders blijven vaak zitten met massa’s verfafval.
Daarom heeft Sigma een gloednieuwe verfafvalservice ontwikkeld: Sigma EcoCollect. Professionals kunnen voortaan al hun afval kwijt in een Sigma Service Center in de buurt. En dat op een betaalbare, eenvoudige én milieuvriendelijke wijze.

Milieu is een hot topic. Steeds meer mensen realiseren zich dat aandacht voor het milieu noodzakelijk is voor het voortbestaan van onze planeet. Ook Sigma hecht veel belang aan deze boodschap. Met Sigma EcoCollect geeft Sigma de professionele verver de kans om het verfafval op een milieuvriendelijke wijze te laten recycleren of verder verwerken.

Schilderen zonder zorgen
Sigma zorgt voor de nodige documenten inzake administratie: het contract, de afhaalbonnen, de verwerkingskosten, enz. Schilders zijn bovendien in één klap in orde met de wetgeving. Sigma EcoCollect zorgt immers voor een wettelijk erkend systeem van inzameling en verwijdering van verfafval.

Elke schilder kan een beroep op deze dienst. Door jaarlijks een kleine administratieve vergoeding te betalen, krijg je als vakman een uitgebreid informatiepakket, toegang tot het Sigma Service Center in de buurt, stickers voor de milieubijdrage op facturen en de mogelijkheid om je als milieubewuste schilder te profileren.

Er zijn vier afvalstromen:
  • afvalstroom leeg metaal
  • afvalstroom leeg plastic
  • afvalstroom verpakking met vloeibare verfresten
  • afvalstroom verpakking met solventresten
Voor elke afvalstroom zijn er richtlijnen voor het sorteren.
De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven