0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

KleurtechniekHoe mooi de kleuren op een kleurenkaart ook zijn, voor de klant telt het eindresultaat.
Sigma biedt een professioneel scala aan producten van goede kwaliteit en daar hoort een grote variëteit aan kleuren natuurlijk bij. In de Sigma verkooppunten staan opgeleide kleurmedewerkers voor u klaar om met de geavanceerde kleurmengmachine de kleur te maken die u, of uw werkgever, voor ogen heeft.

Maximale prestaties
De verf van Sigma onderscheidt zich op het gebied van kleurbereik, kleurnauwkeurigheid, dekking en (buiten)duurzaamheid. In de zorgvuldig uitgedachte kleurrecepten wordt rekening gehouden met de intensiteit en de kleurprestaties maar ook met technische aspecten zoals droging, viscositeit en stabiliteit. In de Sigma verkooppunten kunnen alle kleuren uit de Sigma waaiers met grote exactheid gemengd worden, maar ook belangrijke waaiers van andere verfmerken behoren tot de mogelijkheid.
In totaal heeft u bij Sigma de keuze uit meer dan 25.000 kleuren!

Het Sigma kleurenlaboratorium
In het SigmaTint kleurenlaboratorium zijn onze kleur- en coatingexperts continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van kleuren, formules en verfproducten.
Deze continue inspanningen zorgen er voor dat de Sigma kleuren een optimale combinatie van dekkracht, (buiten)duurzaamheid en kleurnauwkeurigheid bieden. Zodat u uw beste werk kunt leveren.

Sigma heeft de kleur die u zoekt
Het Sigma kleurengamma is gebaseerd op het wereldwijd toegepaste Natural Colour System (NCS). Al meer dan 200.000 architecten gebruiken het als basis voor hun ontwerpen. Met het geavanceerde CMS kleurenmengsysteem in onze verkooppunten zijn de mogelijkheden voor het nauwkeurig mengen van kleuren enorm verruimd.

Dekkracht en lange levensduur
Binnen moet verf tegen een stootje kunnen, maar buiten heeft het veel meer te verduren door de invloed van weer en wind. De buitenverven van Sigma combineren een grote dekkracht met een lange buitenlevensduur. Zo ziet het schilderwerk van vandaag, er jaren later ook nog strak en glanzend uit.

 
De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven