0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

Sigma Voice of Colour Waaier

Voice of Colour is het nieuwe kleurensyteem van Sigma Coatings bestaande uit meer dan 2,000 zorgvuldig geselecteerde kleuren. Onze kleuren experts hebben het systeem ontwikkeld, gebasseerd op het gevoel en de emoties die kleur met zich meebrengt. 

Voice of Colour neemt u mee op een zoektoch naar de juiste kleuren of het nu gaat om een kamer, een dierbaar meubelstuk of een volledig huis. Met als uiteindelijk doel u te inspireren en uw persoonlijk stijl te laten ontdekken.  

Laat u inspireren door de Voice of Colour
 

Het 60-30-10 principe


Bijhorend bij het Voice of Colour kleurensysteem komt ook de vuistregel 60-30-10. Dit pallet bestaande uit drie kleuren zorgt voor balans en harmonie in een ruimte. 60-30-10 daagt u uit om uw eigen intuïtie en stijl te volgen en maakt de kleurenkeuze makkelijker.

Het resultaat: een eindresultaat dat perfect bij u past.

  Ontdek het 60-30-10 principe >

Ontdek het volledige Voice of Colour pallet


Of u nu op zoek bent naar een neutrale tint of juist een felle kleur, het Voice of Colour pallet heeft het allemaal. Ontdek al onze kleuren en de bijbehorenden kleurenstrips of schilder uw project online om zeker te zijn van een prachtig eindresultaat.
De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven