0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

Colour Designers


Sigma Colour Designers

De Sigma Colour Designers zijn een team van professionele freelance kleuradviseurs en binnenhuisarchitecten. Deze kleurspecialisten zijn over het hele land inzetbaar. Ze beschikken over alle Sigma kleurmaterialen, hebben meerdere kleuropleidingen genoten en hebben sprekende referenties en ervaring. Voor het opstellen van een kleuradvies moet de Colour Designer voeling krijgen met de ruimte waarvoor het advies bedoeld is. Hij/zij inventariseert de wensen, behoeftes, smaak- en stijlvoorkeur en houdt rekening met indelingen, functies, lichtinval en sfeer. Vervolgens maakt de Colour Designer per ruimte een voorstel met kleurstalen op basis van het Sigma kleurenpalet en een verwijzing naar de dichtstbijzijnde Sigma verkooppunten.

SigmaTech

Voor een optimale realisatie van het kleuradvies, bevelen wij u onze Sigma producten aan. De commercieel adviseur van Sigma Coatings is steeds bereid het voorgestelde kleuradvies te begeleiden met een producttechnisch bestekadvies. U kan zelf uw bestekken opmaken via SigmaTech.
De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven