0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

Technisch advies


Een deskundig advies ligt wat Sigma betreft altijd binnen handbereik. U kan daarvoor vanzelfsprekend terecht bij de Sigma verkooppunten.

Professionele gebruikers kunnen daarnaast ook dagelijks bij ons terecht via onze telefonische helpdesk op het nummer 011 27 87 32. Bovendien staat ons team van commercieel-technische adviseurs en projectcoördinatoren altijd klaar voor deskundig (maatwerk) advies en praktische ondersteuning, ook op de werf. Zodat de kwaliteit van ons product ook echt optimaal uit de verf komt. Bel hiervoor naar 011 26 33 81 of stuur een bericht naar info@sigma.be .

De verftechnische adviezen van de commercieel-technische adviseurs zijn voortaan nog completer. De opmaak werd vernieuwd waardoor u in één oogoplsag inzicht krijgt in de projectgegevens en eenvoudig de contactgegevens van uw adviseur terugvindt.

Maar de adviezen zijn niet alleen overzichtelijker geworden, ze werden ook uitgebreider. Het advies is op maat en biedt een oplossing voor het bouwdeel op uw werf. Alle adviezen zijn voorzien van infobladen en technische fiches. Kortom, met een Sigma verftechnisch advies heeft u alle technische informatie bij de hand die u nodig heeft voor uw opdracht.
 
De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven