0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

26 maart 2015

Sigma Coatings opent 20e Service Center in Houthalen

Sigma Coatings opent 20e Service Center in Houthalen

26 maart 2015

Op 26 maart 2015 opent in Houthalen het 20e Sigma Service Center in België zijn deuren. Dit afhaal- en servicepunt voor de professionele schilder bevindt zich nabij de E314, waardoor het zowel voor Noord- als Oost-Limburg erg makkelijk te bereiken is. Met de uitbouw van de Sigma Service Centers zet het merk sterk in op ondersteuning van de lokale schilders.

Sigma Coatings afhaal- en servicepunt in Houthalen moet voor versterkte klantenrelaties in regio Limburg zorgen. “Wij willen dat onze klanten ons zo makkelijk mogelijk kunnen bereiken. Met deze nieuwe vestiging bij afrit 29 van de E314, zullen we dichter bij professionele schilders in Noord- en Oost-Limburg staan”, aldus Marc Vansteelant, Sales Director Belgium. Deze regio kent héél wat zelfstandige schilders en kleine schildersbedrijven die we via dit Sigma Service Center vlot kunnen bedienen.
Het twintigste afhaal- en servicepunt is het al van Sigma Coatings, het bekende merk voor de professionele schilder. De one-stop-shop zal in een ruimte van 300m2 zowel schildersartikelen als ondersteunende diensten aanbieden. “Het vertrouwen van ons cliënteel geeft ons enorm veel energie om zo dicht mogelijk bij hen te staan, letterlijk en figuurlijk”, klink het bij Sigma Coatings.
Het Sigma Coatings concept EigenZaak sluit daar perfect bij aan. EigenZaak is een platform voor uitwisseling van informatie tussen Sigma en schildersbedrijven met maximaal één werknemer. “EigenZaak is een schot in de roos. We organiseren niet alleen producttrainingen, maar ook informatieve thema-avonden, commerciële acties, enzovoort. Eenmaal per jaar staat er zelfs een superleuke familiedag op het programma”, besluit Marc Vansteelant.
Het Sigma Service Center Houthalen is open van maandag tot en met donderdag van 6u tot 12u en van 13u tot 15u30. Op vrijdag kan je er terecht van 6u tot 12u.
De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven