Sigma Memo Paint. De schrijf-wis-schrijf verf.

Sigma Memo Paint voor thuis, op school of op kantoor

Met Sigma Memo Paint wordt iedere egale oppervlakte beschrijfbaar en wisbaar met whiteboardstiften of chalkmarkers.  Leuk voor in de hal of in de keuken. Handig voor op kantoor of school.  Sigma Memo Paint is gemakkelijk verwerkbaar en heeft maar één laag nodig.  De verf is transparant: u kunt Sigma Memo Paint dus gebruiken over iedere kleur en op iedere egale ondergrond.  De praktische en creatieve mogelijkheden zijn eindeloos.


Sigma Memo Paint voor thuis
Geen losse boodschappenlijstjes, weekplanners of kattebelletjes meer in uw keuken. Met Sigma Memo Paint kunt u berichten voor uw gezin achterlaten op iedere muur of deur. Ook handig: gebruik het in uw werkruimte om een to-do-lijst te maken op uw bureau. Of laat uw creativiteit de vrije loop en maak samen met uw kinderen de mooiste tekeningen op de speelkamermuur!


Sigma Memo Paint op kantoor
Maak van uw vergaderruimte één groot whiteboard! Met Sigma Memo Paint komt u nooit meer ruimte tekort om uw ideeën uit te werken. Sterker nog, geef alle collega’s een stift en maak uw brainstorms extra actief én effectief. Met Memo Paint creëert u ruimte voor makkelijk aan te passen menu’s in de kantine. Of voor belangrijke berichten en bedrijfsupdates in de koffiehoek.


Sigma Memo Paint op school
Dankzij Sigma Memo Paint kunt u vanaf nu roosterwijzigingen of ziekmeldingen kwijt op de gehele gangmuur. Geen leerling die uw boodschap nog over het hoofd ziet. Ook tovert u lestafels in een handomdraai om tot kladblokken voor moeilijke wiskundesommen. Naast praktische zijn er natuurlijk ook allerlei creatieve toepassingen mogelijk. Laat leerlingen bijvoorbeeld het tekenlokaal voltekenen of hun eigen locker versieren. En zo bedenkt u vast nog veel meer!