Sigma Amarol Triol Satin met Power Tech 3. Het 1-pot systeem met de beste weerbestendigheid.

Wat is Power Tech 3 ?


Voor een verfsysteem voor buitenschrijnwerk vereisen klanten een goede weerbestandheid en een lange levensduur. Hierbij zijn drie parameters belangrijk: de waterdampdoorlaatbaarheid, de elasticiteit en de vuilbestendigheid. De optimale balans tussen deze 3 paramaters wordt bereikt in Power Tech 3.

Zeer goede waterdampdoorlaatbaarheid
De hoofdoorzaak van het falen van een houtverfsysteem? Overmatig vocht! De gevolgen zijn genadeloos: mindere hechting van het verfsysteem, barstvorming van de film door zwellen en krimpen van het hout en blaasvorming door waterdampdruk van binnen in het hout.  Verf met een goede waterdampdoorlaatbaarheid laat toe om vocht af te voeren.  Sigma Amarol Triol met Power Tech 3 heeft een goede waterdampdoorlaatbaarheid en is bijgevolg vochtregulerend.

Goed behoud van elasticiteit
Hout zwelt en krimpt door veranderingen in het vochtgehalte. De verffilm moet deze bewegingen kunnen volgen; de elasticiteit mag daarom niet drastisch afnemen als de verffilm veroudert. Sigma Amarol Triol met Power Tech 3 heeft een goed behoud van elasticiteit.

Extreem vuilbestendig
De verffilm is onderhevig aan chemische en biologische vervuiling waardoor vuilgrijze afzetting op de film mogelijk is. Sigma Amarol Triol Satin met Power Tech 3 is beschermd door een speciaal additief en daardoor extreem vuilbestendig.