0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
 • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
 • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
 • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

Sigma Perfect

Geen strepen. Geen stress

Zorgeloos een perfect en egaal eindresultaat, zelfs tijdens de meest uitdagende projecten. Dankzij Sigma Perfect zijn gerolde banen onzichtbaar na droging, zelfs bij veel lichtinval.Sigma Perfect Soft Satin

Hoogkwalitatieve, perfect egale en aanzetvrij verwerkbare muur- en plafondverf, op basis van 100% acrylaathars met toevoeging van PU-additief.

 • Geen baanvorming en aanzetvrij verwerkbaar
 • Perfect egaal eindresultaat, dankzij de
  Smooth Layer Technology
 • Subtiele zijdeglans
 • Vrijwel ongevoelig voor opglanzen en schrijfeffect
 • Inzetbaar als grond- en afwerklaag
 • Schrobklasse 1 volgens EN 13300
Geen strepen, geen stress dankzij de Smooth Layer Technology!

Smooth Layer Technology

Project in de verf met Sigma Perfect Soft SatinProject in beeld: C-Paint kleurt Ikaros Business Park wit met Sigma Perfect Matt

Op een boogscheut van de eigen thuisbasis in Zaventem, klaarde schildersbedrijf C-Paint de klus: 1.000 m2 muren en plafonds van het Ikaros Business Park wit verven. Dit moderne kantoorgebouw met glaspartijen kreeg zo een frisse make-over.

  Bekijk het project >


Project in beeld: Moeder en zoon geven school in Kapelle-op-den-Bos een make-over met Sigma Perfect

Lies Huyberechts en zoon Thomas runnen samen een schildersbedrijf in Ramsdonk. Scholen een nieuwe look geven, vinden ze keer op keer een leuke uitdaging. In het Sint-Theresiacollege van Kapelle-op-den-Bos konden ze zich dan ook helemaal uitleven met geel- en blauwtinten in Sigma Perfect.

  Bekijk het project >


Project in beeld: villa in de verf met Sigma Perfect

Professionele schilder Marcel Bohm kreeg de opdracht om de binnenkant van een grote villa in Beverwijk te schilderen. Hij koos voor Sigma Perfect voor dit project. Samen met een andere schilder ging hij aan de slag om het project na een kleine drie weken af te ronden.

  Bekijk het project >


Go with the glow! 8 tips voor perfect egale muren met subtiele zijdeglans

Ervaren schilder Stefan Hilster liet je al eerder weten hoe je perfect egale muren kon schilderen met een mooie matte afwerking. Maar net als iedereen gaat ook Stefan met zijn tijd mee en ontdekte hij recent de nieuwe Sigma Soft Satin muurverf. Deze verf heeft een heel subtiele zijdeglans, tussen mat en zijdeglans in, die niet alleen luxe oogt, maar ook nog eens beter beschermt tegen aanraking door vingers en handen. In dit artikel vertelt Stefan je hoe je met deze verf jouw muur transformeert.

  Lees meer >


Hoe kies ik een goede glansafwerking voor op de muur?

Al eerder vroeg Niels Zomerdijk PPG’s innovatiemanager aan de tand over de ontwikkeling van PPG-verven. Nu de nieuwe Sigma Perfect Soft Satin uitgebracht is, is hij wederom nieuwsgierig naar het verhaal achter dit product. Ad Lankhaar, Market Product Manager Teamleader en Liesbeth Teliszewskyj, Marketing Manager Sigma CoE leggen hem uit waarom Sigma Perfect Soft Satin juist nu op de markt wordt gebracht en wat zowel de schilder als de eindklant eraan heeft.

  Lees het hele interview >
De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven