Sigma Perfect

Geen strepen. Geen stress

Zorgeloos een perfect en egaal eindresultaat, zelfs tijdens de meest uitdagende projecten. Dankzij Sigma Perfect zijn gerolde banen onzichtbaar na droging, zelfs bij veel lichtinval.

Sigma Perfect Matt

Hoogkwalitatieve, perfect egale en aanzetvrij verwerkbare muur- en plafondverf, op basis van 100% acrylaathars met toevoeging van PU-additief.

Geen strepen, geen stress dankzij de Smooth Layer Technology!

Bekijk de Geen Strepen. Geen stress Battle.

Smooth Layer Technology

Project in beeld: Moeder en zoon geven school in Kapelle-op-den-Bos een make-over met Sigma Perfect

Lies Huyberechts en zoon Thomas runnen samen een schildersbedrijf in Ramsdonk. Scholen een nieuwe look geven, vinden ze keer op keer een leuke uitdaging. In het Sint-Theresiacollege van Kapelle-op-den-Bos konden ze zich dan ook helemaal uitleven met geel- en blauwtinten in Sigma Perfect.

  Bekijk het project >

Project in beeld: villa in de verf met Sigma Perfect

Professionele schilder Marcel Bohm kreeg de opdracht om de binnenkant van een grote villa in Beverwijk te schilderen. Hij koos voor Sigma Perfect voor dit project. Samen met een andere schilder ging hij aan de slag om het project na een kleine drie weken af te ronden.

  Bekijk het project >

Help, mijn klant wil een donkere kleur op de muur!

De trend van donkere kleuren vindt overal doorgang. Steeds meer consumenten vragen zich dan ook af hoe ze een donkere tint kunnen toepassen in hun eigen interieur. Als schilder kun je hier goed op inspelen. Styliste en kleurexpert Fabinne Bruyninckx deelt een paar handige adviezen.

  Lees meer >

Hoe werd Sigma Perfect ontwikkeld?

Professionele schilder Niels Zomerdijk werkt graag met de producten van Sigma Coatings. De introductie van de nieuwe Sigma Perfect Matt muur- en plafondverf was voor hem een reden om eens op zoek te gaan naar het verhaal achter verf. Want hoe worden muurverven eigenlijk ontwikkeld? Hij vroeg het aan Nora Boukris, innovatiemanager bij PPG.

Lees het hele interview >
De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven