0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

24 september 2010

Sigmulto Aquashere: ééntonig bestaat niet meer

Sigmulto Aquashere: ééntonig bestaat niet meer

24 september 2010

Trendonderzoek wijst op een groeiende behoefte aan meer kleurgebruik in functionele ruimtes. Steeds vaker wordt gevraagd om een karaktervolle aankleding; het kantoor wordt bij voorkeur een prettige omgeving die de werkende mens een thuisgevoel geeft.

Doordacht kleurgebruik zorgt ervoor dat iedereen beter functioneert, niet alleen in typische kantooromgevingen, maar ook in openbare gebouwen zoals ziekenhuizen, scholen enz.

Laat nu uitgerekend in deze grote interieurs de nadruk op functionaliteit liggen, terwijl het decoratieve aspect op de achtergrond raakt. Maar het kan anders met Sigmulto Aquasphere. Geen enkele ruimte hoeft nog eentonig te zijn, dankzij deze nieuwe verf die is ontwikkeld voor omgevingen waarin functionaliteit voorop staat, maar waar de fantasie en karakter het verschil mogen maken.

Sigmulto Aquasphere is een verspuitbare meerkleurige verf voor binnen, snel aan te brengen en dus ideaal voor grote projecten. De verf is duurzaam en schrobvast, camoufleert uitstekend oneffenheden en veroorzaakt geen reukhinder, waardoor ruimtes weer snel in gebruik genomen kunnen worden. Dit maakt haar zeer geschikt voor grote nieuwbouw- en renovatieprojecten. 100% decoratief, want Sigmulto Aquasphere is een eigentijds en dynamisch concept met uitgebreide kleurcombinaties.

Licht, fel of donker: er zijn in totaal 81 verschillende en trefzekere combinaties uitgewerkt. Ideaal om elke ruimte een individueel karakter te geven. Sigmulto Aquasphere wordt in 2 lagen aangebracht: eerst een dekkende ondergrondkleur, gevolgd door een Sigmulto Aquasphere toplaag.

De 81 verschillende combinaties worden in prachtig in beeld gebracht in het nieuwe Sigmulto Aquasphere trendboek. Een boek gevuld met foto’s en tastbare stalen van dit concept. Dit boek kan besteld worden in alle Sigma Service Centers. Met de nieuwe kleuren breekt het spectrum van Sigmulto Aquasphere helemaal open. Het geeft de vakman een vrijwel onbeperkte creatieve vrijheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over PPG
PPG Industries wil zich blijven profileren als het meest toonaangevende bedrijf ter wereld op het gebied van coatings en producten voor een specifieke markt. Het in 1883 opgerichte bedrijf levert aan klanten in de industriële sector, de transport- en consumentengoederensector alsmede aan de bouw en aftermarkets. Vanuit het hoofdkantoor in Pittsburgh opereert PPG wereldwijd in meer dan 60 landen. De omzet voor 2009 bedroeg USD 12,2 miljard. De aandelen van PPG worden verhandeld op de New York Stock Exchange (symbool: PPG). Voor meer informatie, zie www.ppg.com.

SBU Architectural Coatings EMEA neemt een stevige tweede plaats in op de markt van decoratieve coatings in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en de Franse Overzeese gebieden. Dankzij onze marktkennis en ons inzicht in de behoeften van de klant, kunnen we een bijdrage leveren aan het voortdurende succes van onze klanten in een breed scala van marktsectoren.
Of ze nu via onze handelscentra, detailhandels of via onafhankelijke verkooppunten worden verkocht, het succes van onze toonaangevende merken berust op kwaliteit, waarde, betrouwbaarheid en het vertrouwen van onze klanten in ons vermogen om te luisteren en hun behoeften te begrijpen.

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven