0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

28 april 2011

Sigma opent nieuw winkelconcept in Leuven: SigmaStudio

Sigma opent nieuw winkelconcept in Leuven: SigmaStudio

28 april 2011

Consument krijgt unieke totaalaanpak: verfproducten, inspiratie en technisch advies


LEUVEN, 29 APRIL – Een inspirerende kleurenwand. Demonstraties van verftechnieken. En een ‘experience corner’ waar je zelf producten kan uittesten. Met SigmaStudio krijgt Leuven de primeur van het gloednieuwe winkelconcept van Sigma. De verfspecialist reikt de veeleisende consument een uniek totaalpakket aan: professioneel advies, technische tips en uiteraard alle verfproducten en toebehoren. Op vrijdag 29 april houdt Sigma de eerste SigmaStudio in Herent boven de verfvont.


Veeleisende interieurliefhebbers kunnen zich in de handen wrijven. Want met SigmaStudio krijgt de consument er een unieke winkel bij. Het concept combineert inspiratie en informatie, met de kwalitatieve Sigma-producten als uitgangspunt.

Veronique De Broeck, shopmanager: “Sigma blijft in eerste instantie een verfmerk voor de professionele schilder. Maar we willen ook de veeleisende consument begeleiden in zijn verfzoektocht. SigmaStudio staat daarom voor een totaalpakket aan kwalitatieve producten – van verf over vliesbehang tot verfrollen en andere verftoebehoren. Uiteraard krijg je ook alle technische ondersteuning en advies op maat, troeven waarvoor we in de sector bekendstaan. We willen de consument inspireren en tegelijk de professionele kwaliteit van Sigma laten ervaren.”

Herent wordt de thuishaven van de eerste SigmaStudio. De winkel is praktisch ingedeeld in een aantal modules. Zo krijg je allereerst een overzichtelijk beeld van het ruime assortiment Sigma-producten. En dat is breed: van de verf zelf (waaronder ook het decoratieve merk Histor One) over aanverwante producten zoals afplak- en schuurmaterialen tot alle verftoebehoren van het ProGold-gamma (borstels, rollen, white spirit…).

Kortom, een totaalpakket met gericht advies als meerwaarde. Zo kan je je laten adviseren over je persoonlijk kleurenpalet of over hoe je schilderwerk het best aanpakt. In de ‘academy corner’ kan je een demonstratie bijwonen of praktijkfilmpjes volgen. In de ‘experience corner’ kan je dan weer zelf aan de slag: probeer verschillende producten uit, vergelijk met andere materialen of volg een praktijkgerichte workshop.

De SigmaStudio opent op vrijdag 29 april aan de Brusselsesteenweg 6A in Herent.

Voor een Sigma-verkooppunt in je buurt, check www.sigma.be/verkooppunten.

SigmaStudio Leuven
Brusselsesteenweg 6A
3020 Herent
T. 016 23 82 12

leuven@sigmastudio.be

Openingsuren:
Weekdagen: 9u00 -12u30 & 13u30 – 18u00
Zaterdag: 9u00 tot 17u00
Zon- en feestdagen gesloten

Over PPG – Sigma is een merk van PPG

PPG Industries wil zich blijven profileren als het meest toonaangevende bedrijf ter wereld op het gebied van coatings en producten voor een specifieke markt. Het in 1883 opgerichte bedrijf levert aan klanten in de industriële sector, de transport- en consumentengoederensector alsmede aan de bouw en aftermarkets. Vanuit het hoofdkantoor in Pittsburgh opereert PPG wereldwijd in meer dan 60 landen. De omzet voor 2010 bedroeg USD 13,4 miljard. De aandelen van PPG worden verhandeld op de New York Stock Exchange (symbool: PPG). Voor meer informatie, zie www.ppg.com. 

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven