0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

01 juni 2010

SigmaOil haalt het mooiste uit uw hout

SigmaOil haalt het mooiste uit uw hout

01 juni 2010

Persbericht                                                                                                                                                                  Juni 2010

SigmaOil haalt het mooiste uit uw hout.

 

Hout is een van de mooiste en meest gebruikte producten in en om het huis. Het heeft van nature een betoverende schoonheid die het verdient om gezien te worden, en om optimaal en duurzaam te worden beschermd. Om die schoonheid te bewaren, is er nu SigmaOil.  Een mooi alternatief voor de Sigma beitsen en vernissen. Laat de zomer dus maar komen, het terras is er klaar voor.

Sigma zet met een compleet gamma aan topproducten de standaard in esthetische en beschermende transparante systemen. Met hoogwaardige oliën voor binnen en buiten: SigmaOil. Topproducten die de beste bescherming bieden en de natuurlijke schoonheid van hout extra accentueren. Maar die ook verrassend transparant veel kleur kunnen geven aan hout.

 Houten vloeren
Voor houten vloeren is er SigmaOil Parquet Matt, een hardwaxolie op basis van lijnolie. Ideaal voor een natuurlijke, matte look. Deze hardwaxolie voedt het hout optimaal en geeft het een prachtige, natuurlijk matte uitstraling. Bovendien scoort SigmaOil Parquet Matt zeer hoog als het gaat om slijtvastheid en vuilbestendigheid. SigmaOil Parquet Matt is verkrijgbaar in maar liefst twintig verschillende tinten.

 Buitenhout
Rond de woning gebruik je SigmaOil Deck Matt, een solventgedragen matte onderhoudsolie, die het hout opnieuw zijn natuurlijke look geeft. Na behandeling is het hout bestand tegen de zwaarste weersinvloeden. SigmaOil Deck Matt is beschikbaar in  verschillende kleuren.
               
Tuinmeubelen
Speciaal voor tropisch hardhout zoals teak of iroko adviseert Sigma de nieuwe SigmaOil WS Teak, een kleurloze watergedragen teakolie op basis van urethaanolie. Kenmerkend is ook hier een natuurlijke, matte toets. SigmaOil WS Teak respecteert  de natuurlijke en uniforme vergrijzing van het hout (bijvoorbeeld cederhout) en voorkomt vlekvorming. Voorts geeft de olie afdoende bescherming tegen regen en wind.

Meer informatie over het Sigma assortiment vindt u op www.sigma.be of bij het Sigma verkooppunt.

 

Over Sigma / PPG Coatings Belux
Het in Pittsburgh gevestigde PPG is een wereldwijde leverancier van verven, coatings, chemicaliën, optische producten, ‘specialty materials’, glas en glasvezel. De organisatie heeft meer dan 140 productielocaties en gelieerde vennootschappen en is actief in meer dan 60 landen. De omzet voor 2008 bedroeg USD 15,8 miljard. De aandelen van PPG worden verhandeld op de New York Stock Exchange (symbool: PPG). Voor meer informatie, zie www.ppg.com.
SBU Architectural Coatings EMEA neemt een stevige tweede plaats in op de markt van decoratieve coatings in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en de Franse Overzeese gebieden. Dankzij onze marktkennis en ons inzicht in de behoeften van de klant, kunnen we een bijdrage leveren aan het voortdurende succes van onze klanten in een breed scala van marktsectoren.
Of ze nu via onze handelscentra, detailhandels of via onafhankelijke verkooppunten worden verkocht, het succes van onze toonaangevende merken berust op kwaliteit, waarde, betrouwbaarheid en het vertrouwen van onze klanten in ons vermogen om te luisteren en hun behoeften te begrijpen.

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven