0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

01 januari 2012

Sigma inspireert met nieuwe kleurenbrochure Shades of Harmony

Sigma inspireert met nieuwe kleurenbrochure Shades of Harmony

01 januari 2012

Elk schilderwerk begint met keuzes maken. Niet altijd eenvoudig, zeker niet als je sfeer of beleving wil scheppen of bepaalde accenten wil leggen. Sigma Coatings ontwikkelde een nieuwe kleurenbrochure met inspirerende ideeën voor persoonlijke kleurenplannen. Het kleurenpalet ‘Shades of Harmony’ biedt per kleurgroep telkens veertig kleurgradaties om onderling te combineren en voor elke ruimte het gewenste resultaat neer te zetten.

Shades of Harmony is ingedeeld in de acht kleurgroepen die Sigma in al haar kleurmaterialen hanteert. Zo sluiten alle kleurmaterialen mooi op elkaar aan en zijn de kleurselecties makkelijk onderling te combineren. “Met Shades of Harmony kan men eenvoudig kleurcombinaties maken, binnen dezelfde kleurfamilie of tussen verschillende kleurgroepen. Horizontaal en verticaal combineren, noemen we dat,” zegt Ann Heylen, marketing communicatie manager van Sigma Coatings. “Dit heeft als belangrijkste voordeel dat je kleurplan meteen zeer harmonieus en gebalanceerd oogt.”

Een kort overzicht van de kleurgroepen:

A Touch of Design - Grijze kleuren zijn zakelijk en neutraal maar ook verrijkend in combinatie met felle persoonlijke accenten. Om het interieur een vleugje design mee te geven, zijn grijstinten een must.

A Touch of Wellness - Bruine kleuren en aardetinten roepen gevoelens van warmte, geborgenheid en stabiliteit op. Zij brengen een rustgevende uitstraling zowel in een zachte combinatie als bij een zeer contrasterende kleurplan.

A Touch of Dignity – Wie gezelligheid en warmte wil, kiest voor oranje en terracottatinten. Bovendien brengen ze evenwicht, ze werken stimulerend en geven een stijlvolle en trotse look.

A Touch of Joy - Gele kleuren hebben een warme en positieve uitstraling. Dankzij hun aangename invloed op ons gemoed, helpen ze een optimistische en levendige sfeer te creëren.

A Touch of Spring - Groentinten creëren rust en kalmte. De verbondenheid met de natuur boezemt vertrouwen en bescherming in. Daardoor werken zij hoopgevend en streven naar een gezonde beleving.

A Touch of Relaxation – Blauw, de kleur van de lucht en de verkoeling, werkt verruimend en tegelijk kalmerend en verfrissend. Zorgt ook voor een ingetogen en vertrouwd accent.

A Touch of Magic – Paarse tinten staan voor mystiek en waardigheid. De lichtere tinten zijn erg mild en zacht, terwijl de diepere tinten een mysterieuze en magische sfeer oproepen.

A Touch of Passion - Met rode kleuren kiest men resoluut voor uiterste, sprekende en krachtige gevoelens. Levendig en actief, dynamisch en zelfzeker. Rood trekt de aandacht en straalt kracht, liefde en passie uit.

De brochure 'Shades of Harmony' is gratis te verkrijgen in elk Sigma verkooppunt.


Over PPG – Sigma is een merk van PPG

PPG: BRINGING INNOVATION TO THE SURFACE.(TM)
PPG Industries wil zich blijven profileren als het meest toonaangevende bedrijf ter wereld op het gebied van coatings en producten voor een specifieke markt. Door haar leiderschap in innovatie, duurzaamheid en kleur, helpt PPG klanten in de industriële-, transport- en consumentengoederensector evenals in de bouw- en aftermarkets, meer oppervlakten te verfraaien dan welk bedrijf dan ook. PPG, opgericht in 1883, heeft haar hoofdkantoor in Pittsburgh en opereert wereldwijd in meer dan 60 landen. De omzet voor 2011 bedroeg USD 14,9 miljard. De aandelen van PPG worden verhandeld op de New York Stock Exchange (symbool: PPG). Voor meer informatie, zie www.ppg.com.

Bringing innovation to the surface is een handelsmerk van PPG Industries Ohio, Inc.

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven