0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

21 juni 2012

Sigma opent nieuwe SigmaStudio in Waregem

Sigma opent nieuwe SigmaStudio in Waregem

21 juni 2012

Tweede SigmaStudio geopend in Waregem Producten, inspiratie en advies onder één dak

Waregem – Een jaar na opening van de eerste SigmaStudio in Leuven, is het nu de beurt aan Waregem. Dit unieke winkelconcept van verfspecialist Sigma mikt op de ‘veeleisende’ consument die op zoek is naar professioneel technisch advies en inspiratie. Er is zelfs een ‘experience corner’ waar je zelf producten kan uittesten.

Een concept dat aanslaat, want een derde SigmaStudio zit er aan te komen. Fervente decoratieliefhebbers in de Waregemse regio kunnen zich in de handen wrijven. De SigmaStudio is een uniek winkelconcept dat inspiratie en informatie combineert, met de Sigma-producten als uitgangspunt. Regionale verankering Sofie Mommerency, shopmanager: “Sigma blijft in eerste instantie een verfmerk voor de professionele schilder. Maar het succes van de eerste SigmaStudio in Leuven toont duidelijk aan dat er ook een grote groep van consumenten bestaat die meer willen weten, uitproberen of vragen. We willen inspireren en tegelijk de professionele kwaliteit van Sigma laten ervaren.”

De praktische indeling van de winkel in een aantal modules weerspiegelt het concept. Zo krijg je eerst een overzichtelijk beeld van het ruime assortiment, aanverwante producten en verftoebehoren. In de ‘academy corner’ kan je een demonstratie bijwonen of praktijkfilmpjes volgen. In de ‘experience corner’ kan je dan weer zelf aan de slag: probeer verschillende producten uit, vergelijk met andere materialen of volg een praktijkgerichte workshop. Het SigmaStudio-concept slaat duidelijk aan. “SigmaStudio staat voor een totaalpakket: technische ondersteuning en advies op maat, en alle producten en toebehoren waarvoor we in de sector bekendstaan. Meer regionale ankerpunten zitten zeker in de pijplijn.”

De SigmaStudio opent op vrijdag 22 juni aan de Gentseweg 516 in Waregem.

 

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven