0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

18 april 2011

Sigma ColourMate: iPhone app van Sigma Coatings

Sigma ColourMate: iPhone app van Sigma Coatings

18 april 2011

Sigma Coatings heeft een iPhone-applicatie (app) ontwikkeld, Sigma ColourMate. Dankzij deze app is het mogelijk om via de iPhone/iPod Touch het uitgebreide aanbod aan Sigma Coatings-kleurenwaaiers te raadplegen en zelf een kleurenpalet samen te stellen en op te slaan. Op elk gewenst moment en waar dan ook. Zie je ergens een mooi kleurtje? Maak er een foto van met je iPhone en vind de dichtst benaderende Sigma Coatings-kleur.

Met Sigma ColourMate wordt het mogelijk om wanneer of waar dan ook een persoonlijk kleuradvies of kleurenpalet samen te stellen. Zo krijg je meteen een goede indruk van de gekozen kleuren. En je kunt dit meteen delen via de socialenetwerksites. Maar er is meer.

De gebruiker kan dankzij de Sigma ColourMate app en zijn iPhone/iPod Touch zijn inspiratiebronnen vastleggen en de kleuren ervan automatisch weergeven in een kleurenpalet. De foto en de kleuren kunnen handmatig bijgesteld worden om zo bepaalde omgevingsinvloeden (licht, ondergrond…) aan te passen.

Het kleuradvies kan opgeslagen en later ook uitgeprint worden. Bovendien kan een professionele gebruiker – bijvoorbeeld ideaal voor de schilder – het opgeslagen kleuradvies koppelen aan zijn klantenbestand. Hij kan de klant zo direct een goede indruk geven van de gekozen kleurcombinaties. Ook kan meteen het dichtstbijzijnde verkooppunt gevonden worden.

De Sigma ColourMate app is geschikt voor de iPhone/iPod Touch en kan gratis gedownload worden in de iTunes App Store. Geef ‘Sigma ColourMate’ in als zoekterm.

Op www.sigma.be en www.youtube.be vindt u een demofilmpje van de nieuwe app.


Over PPG

PPG Industries wil zich blijven profileren als het meest toonaangevende bedrijf ter wereld op het gebied van coatings en producten voor een specifieke markt. Het in 1883 opgerichte bedrijf levert aan klanten in de industriële sector, de transport- en consumentengoederensector alsmede aan de bouw en aftermarkets. Vanuit het hoofdkantoor in Pittsburgh opereert PPG wereldwijd in meer dan 60 landen. De omzet voor 2010 bedroeg USD 13,4 miljard. De aandelen van PPG worden verhandeld op de New York Stock Exchange (symbool: PPG). Voor meer informatie, zie www.ppg.com.

SBU Architectural Coatings EMEA neemt een stevige tweede plaats in op de markt van decoratieve coatings in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en de Franse Overzeese gebieden. Dankzij onze marktkennis en ons inzicht in de behoeften van de klant, kunnen we een bijdrage leveren aan het voortdurende succes van onze klanten in een breed scala van marktsectoren.

Of ze nu via onze handelscentra, detailhandels of via onafhankelijke verkooppunten worden verkocht, het succes van onze toonaangevende merken berust op kwaliteit, waarde, betrouwbaarheid en het vertrouwen van onze klanten in ons vermogen om te luisteren en hun behoeften te begrijpen.

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven