0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

10 mei 2015

Sigma Coatings lanceert snel drogende alkydlak

Sigma Coatings lanceert snel drogende alkydlak

10 mei 2015

 

Elke schilder kent het probleem: je komt als laatste in de rij op een werf, de opleveringsdag nadert en de druk om snel te werken groeit. Om zulke situaties beter te beheersen en tegelijk competitiever te worden, biedt Sigma Coatings schilders nu een nieuw laksysteem met extra snelle droogtijd. Daarmee kunnen twee lagen in één dag gezet worden, een enorme troef voor schilder én opdrachtgever. De nieuwe lak kreeg de toepasselijke naam Sigma Rapid.
“De beste oplossingen vind je door mee te denken met je doelgroep, door te voelen wat er leeft”, zegt Liesbeth Teliszewskyj van Sigma Coatings. “Als wij, bijvoorbeeld via ons ontmoetingsplatform EigenZaak, een duidelijk signaal oppikken bij onze schilders, zullen we altijd samen met hen naar een oplossing werken. Sigma Rapid is een perfect voorbeeld van hoe we met een technische innovatie inspelen op een concrete behoefte bij de schilder: efficiënter kunnen werken onder steeds scherpere deadlines.”

Snellere droogtijd
Met Sigma Rapid kan de schilder nu twee lagen in één dag aanbrengen, omdat de speciaal door Sigma Coatings ontwikkelde gemodificeerde alkydhars zorgt voor zeer snelle ‘crosslinking’ in de eerste droogfase. Dankzij deze ‘Fast Drying Technology’ is Sigma Rapid sneller stofdroog, kleefvrij en overschilderbaar dan conventionele lakken. Na amper 2 uur zijn ramen en deuren stofdroog, een tweede laag aanbrengen kan al na 6 uur. De verffilm is duurzaam elastisch en bijzonder goed bestand tegen weersinvloeden. Sigma Rapid biedt bovendien de zekerheid van een afgestemd laksysteem met een primer en een hoogglans- of zijdeglanslak.Meer competitiviteit voor de Sigma-schilder
Met Sigma Rapid heeft de schilder een substantiële troef in handen, zowel voor verfwerken binnen als buiten. “Met deze nieuwe lakverf geven we schilders een echte voorsprong op de werf, maar ook ten opzichte van hun concurrenten, door sneller te kunnen werken en dus ook scherpere offertes te hanteren”, klinkt het bij Sigma.

Overzicht-droogtijden.jpg

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven