0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

01 augustus 2010

Schilders tevreden over praktijkgerichte doe-sessies

Schilders tevreden over praktijkgerichte doe-sessies

01 augustus 2010

Unieke professionele trainingdagen in samenwerking met Flex Graco, DAS, Bessier en Sigma Coatings.

 

De professionele schilder komt op beurzen en opendeurdagen geregeld in contact met nieuwe producten en nieuwe werkmethodes maar hij heeft niet steeds de gelegenheid al deze nieuwigheden in een praktijkomgeving uit te testen.

Daarom sloegen enkele vooraanstaande leveranciers uit de verfbranche, namelijk Flex, Graco, DAS, Bessier en Sigma Coatings de handen in elkaar om praktijkgerichte doe-sessies te organiseren.

In het unieke kader van het authentieke koetshuis van kasteel Le Paige te Herentals kon de schilder aan de slag met innovatieve producten zoals de Graco Minimax, de nieuwste Flex apparatuur en enkele nieuwe verftoepassingen zoals de opkleurbare multicolor Sigmulto Aquasphere, de Tigron lakken en het nieuwste olie assortiment van Sigma.

Zowel volleerde vakmannen met jarenlange ervaring als jonge ondernemers waren talrijk aanwezig om de knepen van het vak nog beter onder de knie te krijgen en aan de slag te gaan met
Graco spuitapparatuur en hogedrukreinigers, FLEX schuurmachines, DAS steigers en ladders en Sigma verf.

Beeldmateriaal
Experience Days 01: Sigma Coatings verfapplicatie met Graco spuitapparatuur
Experience Days 02: schilders actief aan de slag
Experience Days 03: applicatie Flex
Experience Days 04: applicatie Flex
Experience Days 05: gezellig terugblikken op geslaagd evenement

OVER SIGMA / PPG COATINGS BELUX
Het in Pittsburgh gevestigde PPG is een wereldwijde leverancier van verven, coatings, chemicaliën, optische producten, ‘specialty materials’, glas en glasvezel. De organisatie heeft meer dan 140 productielocaties en gelieerde vennootschappen en is actief in meer dan 60 landen. De omzet voor 2008 bedroeg USD 15,8 miljard. De aandelen van PPG worden verhandeld op de New York Stock Exchange (symbool: PPG). Voor meer informatie, zie www.ppg.com

SBU Architectural Coatings EMEA neemt een stevige tweede plaats in op de markt van decoratieve coatings in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en de Franse Overzeese gebieden. Dankzij onze marktkennis en ons inzicht in de behoeften van de klant, kunnen we een bijdrage leveren aan het voortdurende succes van onze klanten in een breed scala van marktsectoren.

Of ze nu via onze handelscentra, detailhandels of via onafhankelijke verkooppunten worden verkocht, het succes van onze toonaangevende merken berust op kwaliteit, waarde, betrouwbaarheid en het vertrouwen van onze klanten in ons vermogen om te luisteren en hun behoeften te begrijpen.

www.sigma.be
www.ppg.com

 

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven