0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

21 juni 2012

Sigma Coatings introduceert de nieuwe Sigmulto Effino kleurenkaart

Sigma Coatings introduceert de nieuwe Sigmulto Effino kleurenkaart

21 juni 2012

Sigma Coatings brengt 40 nieuwe kleuren Sigmulto Effino uit

Sigmulto Effino, de supermatte decoratiemuurverf van Sigma met subtiel schaduweffect, krijgt er 40 nieuwe kleuren bij. Met twee toepassingen levert dat niet minder dan 80 decoratieve resultaten op.

Die zijn terug te vinden in de 2 nieuwe kleurenkaarten, met handgeschilderde of geprinte stalen van de applicatie-effecten. Een fluweelachtige, zachte en unieke levendige uitstraling: dat is wat het succes van de Sigmulto Effino verklaart. Hotels, theaters en galerieën maken er dankbaar gebruik van om een intieme sfeer te creëren, maar ook inrichters van woningen en kantoren vragen steeds vaker naar het Effino-effect.

Twee toepassingen

De ondergrond, de wijze van applicatie en de kleurkeuze zijn bepalend voor die uitstraling. De Sigmulto Effino kleurenkaart biedt in één oogopslag de 40 nieuwe kleuren in 8 kleurgroepen. Afhankelijk van de variant wordt die geleverd met 4 handgeschilderde of geprinte stalen van de applicatie-effecten. Sigmulto Effino kan op 2 manieren toegepast worden: - Met een spalter, voor een subtiel maar rijkelijk effect. - Door te spanen verkrijg je een opmerkelijke signatuur. Voor beide toepassingen geldt: hoe gladder de ondergrond en hoe donkerder de kleur, hoe groter de dieptewerking en contrastrijker het schaduwspel.

De Effino kleurenkaart is beschikbaar in de Sigma Coatings verkooppunten.

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven