0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

10 juni 2015

Nieuw Sigma wagenpark: compacter, groener, en duidelijk zichtbaar.

Nieuw Sigma wagenpark: compacter, groener, en duidelijk zichtbaar.

10 juni 2015

 

Sigma Coatings vervangt al zijn vrachtwagens in België door meer milieuvriendelijke en flexibeler inzetbare bestelwagens. Het verfmerk voor de professionele schilder wil zo zijn voetafdruk verkleinen, transportkosten verlagen en de service soepeler maken.
 
Binnenkort zullen er gloednieuwe Sigma bestelwagens het land doorkruisen. De Opel Movano bestelwagens nemen de plaats van de zwaardere vrachtwagens, die einde leasecontract zijn. Sigma kiest nu resoluut voor compactere wagens die minder wegen op het milieu.
 
“Vanuit verschillende Sigma Service Centers hebben we een analyse gemaakt van het in- en uitgaande transport”, zegt Marc Vansteelant, Commercieel Directeur PPG Coatings België. “Daaruit bleek dat deze bestelwagens met aluminium laadkast meer dan voldoende laadvermogen hebben. Het lichte materiaal en de compacte afmetingen zorgen naast een vlottere stuurbaarheid ook voor een lager verbruik.”
 
Ook de CO2-uitstoot van de bestelwagens ligt lager dan bij het vorige wagenpark. Marc Vansteelant: “Dat was één van de prioriteiten bij deze beslissing. Het verminderen van de milieu-impact doen we niet alleen via onze producten of afvalservice.”
 
Tot slot worden de wagens ook als rijdend publicitair materiaal ingezet. Alle wagens zijn voorzien van een aantrekkelijke visuele opmaak, die meteen meer zichtbaarheid genereert voor de paradepaardjes uit het Sigma assortiment: "Sigmapearl Clean, waarschijnlijk de best reinigbare matte muurverf ter wereld” en "Sigma Tigron Aqua, de keiharde lak voor binnen”. “Onze mensen zijn trots op hun merk, en zullen zo onze campagnes al rijdend mee uitdragen.”
 

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven