0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

25 augustus 2014

Getest & goedgekeurd: Sigmapearl Clean Matt

Getest & goedgekeurd: Sigmapearl Clean Matt

25 augustus 2014

Schilders heel enthousiast over eenvoudig reinigbare innovatieve matte muurverf en de nieuwe zijdeglans variant

Met de duurzame binnenmuurverf Sigmapearl Clean Matt reikt Sigma Coatings een innovatieve oplossing aan die opglanzing en slijtage van matte muren na reiniging voorkomt. Dat bewijst ook een grondige praktijktest, waarbij een muur werd vuil gemaakt met ketchup, mosterd, taart en siroop. Het resultaat na reiniging is verbluffend: een volledig schone muur zonder verkleuringen of glanzende plekken. Steeds meer schilders zijn dan ook heel enthousiast over Sigmapearl Clean Matt.

In de praktijk blijkt het schoonmaken van matte muurverf vaak een probleem. Het resultaat is doorgaans een verkleuring op de muur of een glanzende plek. Sigmapearl Clean Matt is een zeer goed reinigbare, matte muurverf die bestand is tegen het intrekken van vlekken. De muurverf is duurzaam, glanst niet op na reiniging en is schrobvast, wat op lange termijn aanzienlijk scheelt in onderhoudskosten.

Het geheim van Sigmapearl Clean Matt is dat na dertig dagen uitharding zowel water- als vetachtige substanties niet in de coating trekken. Damian Froklage: “Deze innovatieve oplossing zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld sporen van zwarte schoenzolen gemakkelijk met een doekje van het oppervlak kan wegvegen. Dit is met name relevant in publieke ruimtes waar hygiëne en esthetiek een belangrijke rol spelen, zoals ziekenhuizen, scholen of hotels.” Voor hardnekkig vuil, zoals koffie- of wijnvlekken, is het reinigingsmiddel Sigmapearl Cleaner ontwikkeld.

Sigmapearl Clean Matt is schrobvast klasse 1 volgens EN13300, optimaal dekkend en heeft een fijne structuur. Daarnaast is het product oplosmiddel- en emissievrij, geurarm, waarmee overlast voor de eindgebruiker tot het minimum wordt beperkt. De Sigmapearl Clean Matt is ook onderscheiden met een DUBOkeur-certificaat. Dit keurmerk geeft aan dat de verf tot de meest milieuvriendelijke producten in een bepaalde toepassing behoort.

Speciaal voor ruimtes waar veel met alcoholgels en professionele schoonmaakmiddelen gewerkt wordt, wordt nu ook de zijdeglans variant, Sigmapearl Clean Satin geïntroduceerd. Ook hier kan de Sigmapearl Cleaner gebruikt worden in geval van hardnekkige vlekken. Sigmapearl Clean Satin is net als Sigmapearl Clean Matt vrijwel in alle kleuren beschikbaar bij de Sigma-verkooppunten. 

De praktijktest kan je hier bekijken: https://youtu.be/fdsme2UGOTs?list=UUSi-OQIRZ7BxawoppU4DjQg
De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven