0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

28 februari 2011

Experience Days: unieke professionele trainingsdagen

Experience Days: unieke professionele trainingsdagen

28 februari 2011

“Experience Days” is een initiatief van vier professionele merken die al jarenlang actief zijn in de Belgische bouwwereld: Flex, Graco, Das en Sigma Coatings.

Samen met andere toeleveranciers uit de bouwsector, waaronder Toupret en Munters, organiseren deze bedrijven echte doesessies voor het uitproberen van nieuwe materialen of het zich eigen maken van specifieke applicatietechnieken.  

De professionele schilder komt op beurzen en opendeurdagen geregeld in aanraking met nieuwe producten en werkmethodes maar heeft niet altijd de kans om alle nieuwigheden in een praktijkgerichte omgeving uit te testen.

In de verschillende praktijksessies steken de deelnemers zelf de handen uit de mouwen in verschillende reële werksituaties. Op die manier kunnen ze de knepen van het vak nog beter onder de knie krijgen en kunnen ze o.a. spuitapparatuur, hogedrukreinigers, ladders, steigers, schuurmachines, verfsytemen en -technieken testen en ervaren.

Zowel pas afgestudeerden, startende schildersbedrijven als schildersondernemingen met jonge medewerkers die graag wat willen bijleren, vinden hun gading op de Experiende Days. Maar ook ervaren bedrijven die op zoek zijn naar innovaties die het rendement en de efficiëntie van hun bedrijf verhogen, vinden tijdens de Experience Days de antwoorden op al hun vragen.

 

De tweede editie van de Experience Days zal plaatsvinden op 21, 22 en 23 maart 2011 in het unieke kader van de oude psychiatrische kliniek Salve Mater in Lovenjoel.

 

Meer informatie en inschrijven via www.experience-days.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven