01 maart 2010

Ecocheques ook voor schilderwerken

Ecocheques ook voor schilderwerken

01 maart 2010

PERSBERICHT
 
 
Ecocheques ook voor schilderwerken
Sigma Coatings noteert groeiende vraag en biedt speciaal gamma aan
 
Bij verfleverancier Sigma komen steeds meer klanten binnen met de ecocheques in de hand. “In het voorjaar wordt vaak het interieur eens grondig aangepakt, en blijkbaar legt men steeds vaker de link tussen verf en het eco-verhaal”, klinkt het. Sigma heeft met zijn nieuwe reeks Sigmacryl Ecoplus de oplossing klaar.
 
Sinds de introductie van de Ecocheques in november vorig jaar heeft de meerderheid ze nog thuis in de la liggen. Men kijkt nog even de kat uit de boom of wacht op de volgende uitreiking van 250 euro, zo werd meermaals geopperd. “Maar hier komt stilaan verandering in”, zegt Sigma. “We wijzen consumenten erop dat ecocheques ook prima kunnen aangewend worden voor het aankopen van ecolabel verf of voor het laten uitvoeren van schilderwerken. De lente is traditioneel het moment voor de grote schoonmaak of een opfrissing van de kleuren. En dan is het goed om weten dat verf inderdaad een uitstekende toepassing is voor de ecocheques. Omdat Sigma al heel lang bezig is met het ecologische aspect in de productontwikkeling, kunnen we vandaag ook de geschikte oplossing aanbieden.”
 
Nieuw gamma: Sigmacryl Ecoplus
Drie soorten muur- en plafondverven van Sigma zijn inmiddels betaalbaar met ecocheques. Dat wil zeggen dat ze nog een stap verder gaan op vlak van milieuvriendelijkheid en het Europese milieulabel EcoLabel mogen dragen.
 
Sigmacryl Ecoplus Matt: hoogdekkende matte muur- en plafondverf voor binnen op basis van een watergedragen oplosmiddelvrije arylaatdispersie.
Sigmacryl Ecoplus Satin: zijdeglanzende muurverf voor binnen op basis van een watergedragen oplosmiddelvrije acrylaatdispersie.
Sigmacryl Prim Ecoplus: watergedragen gepigmenteerde muur- en plafondprimer voor binnen op basis van acrylaat en alkydharsen. Voor het voorstrijken van licht zuigende binnenmuren en plafonds bestaande uit pleisterwerk, gipskartonplaten, gasbeton, metselwerk, beton enz.,.
 
Alle Sigma verkooppunten staan op www.sigma.be en www.sigmaselectshop.be .
Meer info over het ecolabel vind je op www.ecolabel.eu.
De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven