28 april 2014

Duurzaam beschermde gevels met vernieuwde Sigma gevelverven

Duurzaam beschermde gevels met vernieuwde Sigma gevelverven

28 april 2014

Zon, regen, wind, uitstoot van verkeer en industrie: onze gevels krijgen het hard te verduren. Sigma Coatings verbetert dan ook continu het gamma gevelverven om aan de steeds hogere eisen te voldoen. Met de zomer in zicht stelt deze verfspecialist dit jaar opnieuw enkele nieuwkomers voor.


Het assortiment gevelverven van Sigma Coatings bestaat uit 3 productlijnen: Sigma Façade, Sigma Siloxan en Sigma Silicat voor gevelonderhoud, -renovatie en nieuwbouw. Middels  een overzichtelijk productaanbod biedt Sigma Coatings voor elke specifieke situatie een duurzame oplossing. Het assortiment is compleet gemaakt met de introductie van drie nieuwe producten, die zowel inspelen op de behoeften van de professionele schilder als op de wensen van de eindconsument:
 • nog meer efficiency voor de schilder met Sigma FaçadePrim
 • een duurzame  en esthetische oplossingen voor monumenten en andere gebouwen die een natuurlijk matte uitstraling vragen met Sigma Silicat Topcoat Matt
 • Sigma Coatings bevestigt opnieuw zijn pioniersfunctie op de professionele verfmarkt met Sigma Façade Ecoplus Soft Satin, de eerste Ecolabel gecertificeerde gevelverf voor de professionele gebruiker

   

Sigma FaçadePrim

Het eindresultaat staat of valt met de kwaliteit van de primer! Sigma FaçadePrim is de nieuwe efficiënte gevelprimer die tijd- en kostenbesparend werkt. Hij is dekkend, opkleurbaar en vermindert de absorptie van de ondergrond, waardoor in veel gevallen slechts één afwerklaag volstaat en een flinke tijdswinst ontstaat. Deze gevelprimer is breed inzetbaar op zowel licht tot matig zuigende minerale ondergronden als bestaande kunstharsgebonden gevelverven en pleisters in goede staat.

Kenmerken:
 • Watergedragen gevelprimer op basis van een acrylaatdispersie
 • Dekkend en vullend, veelal volstaat één afwerklaag
 • Overschilderbaar met alle gladde Sigma Façade gevelverven
 • Wit en lichte kleuren uit wit, mat

Meer info >>
 

Sigma Silicat Topcoat Matt

Hiermee kan je letterlijk van oud naar nieuw: Sigma Silicat Topcoat Matt is een sterk waterdampdoorlatende gevelverf en biedt een bescherming tegen verkleuring en UV-straling, en is ongevoelig voor micro-organismen.  Deze nieuwste silicaatontwikkeling is dus ideaal voor waardevolle, beschermde gebouwen, maar ook voor nieuwbouw een sterke troef. Daarnaast is Sigma Silicat Topcoat Matt geschikt voor het behandelen van kunstharsgebonden verflagen en pleisters, zowel buiten als binnen, en voor afwerking van gevelisolatiesystemen.

Kenmerken:

 • Natuurlijk matte watergedragen gevelverf op basis van sol silicaat
 • Voor het afwerken van metselwerk,  buitenpleisters, cementgebonden plaatmaterialen en gevelisolatiesystemen
 • Het product is toepasbaar op minerale ondergronden en bestaande silicaat afwerking, ook op bestaandekunstharsgebonden verflagen en pleisters, zowel buiten als binnen.
 • Wit en alle kleuren van de Sigma Façade Siloxan waaier

Meer info >>

 

Sigma Façade Ecoplus Soft Satin   

De gevelverf die mens en milieu extra ontziet. Sigma Façade Ecoplus Soft Satin (voorheen Sigma Façade Exterior Satin) verkreeg het Europese ‘Ecolabel’ en biedt als licht zijdeglanzende gevelverf een effectieve barrière tegen slagregen, heeft een carbonatatieremmende werking en tevens een hoge weerstand tegen vuilaanhechting.  Het product is zeer breed inzetbaar, niet alleen op minerale ondergronden maar ook op voorbehandeld verzinkt staal en hard PVC.

Kenmerken:

 • Licht zijdeglanzende watergedragen gevelverf op basis van 100% fijne acrylaatdispersie
 • Gecertificeerd met het Europees milieulabel Ecolabel
 • Voor het afwerken van (on)behandeld beton, metselwerk, buitenpleisters, thermisch verzinkt staal, hard PVC en glasweefsel.
 • Wit en vrijwel alle kleuren van de Sigma C21.3 waaier en de Sigma Façade Siloxan waaier


Meer info >>

 

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven