0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

16 juni 2014

Al meer dan 150 schilders in Sigma serviceconcept

Al meer dan 150 schilders in Sigma serviceconcept

16 juni 2014

‘EigenZaak’ speelt in op noden van kleine zelfstandige schilders

Een jaar nadat Sigma zijn nieuwe service ‘EigenZaak’ lanceerde voor schilders, telt het platform al meer dan 150 leden. Het bijzondere aan EigenZaak is dat het de schilder niet alleen ondersteunt in zijn vakmanschap, maar ook in ondernemerschap. Naast praktijkopleidingen kan de schilder dus ook rekenen op support in administratie en boekhouding, verfafvalservice en nog veel meer.

In 2013 begon Sigma met ‘EigenZaak’, een opleidings- en supportprogramma dat zich exclusief richt naar zelfstandige schilders met maximaal één werknemer in dienst. “Als professioneel verfmerk erkennen we de specifieke noden en uitdagingen voor de zelfstandige schilders en willen we hen optimaal ondersteunen”, zegt Liesbeth Teliszewskyj, Brand manager bij PPG.

Het concept werd opgestart door Sigma in Nederland, waar nu al meer dan 1.000 schilders bij EigenZaak zijn aangesloten. Liesbeth Teliszewskyj: “EigenZaak kan je zien als een uniek concept waar schilder en producent elkaar vinden en van elkaar leren. De snelle groei in België toont het nut en de noodzaak ervan ook in ons land aan”.

Tweerichtingsverkeer
Er worden regelmatig professionele productopleidingen voorzien. “Deze opleidingen zijn niet alleen nuttig om de technische kennis op te frissen, de deelnemers komen ook op een informele manier in contact met collega’s. Het gebeurt immers niet zo vaak dat de ‘kleine schilders’ eens rustig met elkaar van ideeën kunnen wisselen. Tegelijk houden wij als producent de vinger aan de pols van wat er leeft bij hen én bij hun klanten.”

Daarnaast gaat Sigma met EigenZaak ook aan de praktische kant van het schildersvak niet voorbij. EigenZaak leden kunnen automatisch genieten van de Sigma EcoCollect service, de verfafvalservice van Sigma Coatings. De schilder kan ook deelnemen aan een opleiding over het programma Bouwsoft voor zijn complete administratie, van offerte tot nacalculatie. Dit softwarepakket kan hij tegen een aantrekkelijke prijs aanschaffen.

Nog meer exclusieve voordelen
Als kers op de taart laat Sigma de leden van EigenZaak meegenieten van allerlei voordelen. Om te beginnen is er het welkomstpakket, maar ook kortingen op schildersmateriaal en kledij, op kantoormaterialen en een tankkaart. “Toch geven niet enkel die praktische voordelen de doorslag voor de leden”, besluit Liesbeth Teliszewskyj.

“De jaarlijkse familiedag en thema-avonden zorgen voor een gezonde mix van werk en ontspanning. Er zijn veel jonge vakschilders bij, maar ook professionals met jarenlange ervaring. Op basis van die unieke interactie kunnen we het serviceaanbod continu aanpassen of uitbreiden. We streven naar 270 leden tegen het eind van het jaar”.
De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven