0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

22 juni 2011

Wall Decoration

Wall Decoration

22 juni 2011

Twee sterke merken, Sigma Coatings en ProGold, bundelen hun krachten in een totaal nieuw concept: Wall Decoration by ProGold & Sigma. Door de functionele verven van Sigma te combineren met het glasweefsel en vliesbehang van ProGold beschikt de schilder nu over ontelbare esthetische en functionele mogelijkheden. En kan hij zijn klanten tegelijk een uiterst duurzame wandafwerking èn een gezonde leefomgeving garanderen.

OVERSCHILDERBAAR GLASWEEFSEL
 

    ProGold Wall Decoration Classic
Het klassieke glasweefsel dat al vele jaren wordt gebruikt en dat belangrijke voordelen biedt:
• Duurzaam, verstevigt de ondergrond
• Stootvast
• Gemakkelijk te onderhouden
• Overschilderbaar

    ProGold Wall Decoration Comfort
Een belangrijke toevoeging aan het Sigma Care concept is het ProGold Wall Decoration Comfort assortiment. Naast Sigma Fungi en Sigma Cleanair is het nu ook mogelijk de effecten van deze verf sterk te verhogen door het toepassen van ProGold Glasvlies Fungi en Cleanair. Door het systeem Sigma Care en dit speciale glasvlies toe te passen worden de goede resultaten van het Sigma Care sterk verhoogt. De Comfortlijn bevat ook een type glasweefsel dat van een extra rugafwerking is voorzien en op die manier thermisch en akoestisch isoleert.

    ProGold Wall Decoration Efficiency
Voorgeschilderd glasweefsel maakt wandafwerking nog sneller en efficiënter. ProGold Efficiency heeft nog een andere, efficiëntere variant: voorgelijmd en voorgelijmd-voorgeschilderd glasweefsel. U haalt dit type glasweefsel gewoon door een (aangepast) inlijmapparaat, gevuld met water, en activeert daardoor de droge lijmlaag op de rugzijde van weefsel. Op die manier heeft u de juiste hoeveelheid lijm en spaart u de tijd die normaal nodig is om de muur in te lijmen. Bovendien zit er ook een teller op het lijmapparaat zodat u de glasweefselbanen heel precies op maat kunt afsnijden nadat u ze heeft ingelijmd. Resultaat: maximale efficiëntie.

    Progold Wall Decoration Artistic
Het glasweefsel bestaat in verschillende motieven waarmee de schilder zich decoratief kan uitleven. Het Artistic-assortiment breidt dat aantal mogelijkheden nog verder uit met enkele nieuwe dessins. Onderdeel van Artistic assortiment is het nieuwe Jacquard weefsel. De Jacquard weefmethode laat toe, af te stappen van de klassieke dessins. Dankzij deze jacquard weeftechniek kunnen, op speciale aanvraag vanaf 400m², ook logo’s, namen en andere tekeningen in het glasweefsel worden verwerkt. Een mooie en verrassend originele oplossing!

OVERSCHILDERBAAR VLIESBEHANG

    Progold Wall Decoration Diamond
Progold Diamond is een harde, gestructureerde muurbekleding op vlies voor het afwerken van muren en plafonds. Dit vliesbehang, een alternatief voor glasweefsel, is te overschilderen met een watergedragen verf. Het verschil met glasweefsel is dat vliesbehang meer decoratieve mogelijkheden biedt. Progold Diamond is immers verkrijgbaar in 37 verschillende motieven en 2 referenties glad vlies. Het is ook meermaals overschilderbaar. Het maatvaste Progold Diamond overschilderbaar vliesbehang bestaat uit rollen van 25m lang en 1,06m breed.

De belangrijkste eigenschappen zijn:
• Na afwerking, stootvast en krasbestendig
• Snelle plaatsing (muur wordt ingelijmd)
• Soepel en eenvoudig te verwerken
• Vrij van van glasvezel, geen irritatie van de huid
• Naadloos te verwerken
• Overspant barstjes en scheurtjes
• 100% afwasbaar (nadat het overschilderd is)
• Milieuvriendelijk

Van beide collecties bestaat een stalenboek. Vraag ernaar in uw Sigma Coatings & ProGold verkooppunt.

 

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven