0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

20 september 2015

Sigmapearl Plafond Supermatt met DustProof Technology

Sigmapearl Plafond Supermatt met DustProof Technology

20 september 2015

Kent u dat: een schitterend geschilderd plafond dat na een tijdje zijn frisheid verliest? De oorzaak: stof dat zich hecht aan de verflaag. De oplossing: Sigmapearl Plafond Supermatt met DustProof TechnologyTM. Een technologie die geen enkele andere plafondverf heeft. De unieke formule vermindert de aanhechting van stof en houdt zo ieder plafond véél langer mooi. Met zo'n duurzaam resultaat zijn uw klanten gegarandeerd blij.

Applicatiegemak verzekerd
Niet alleen DustProof TechnologyTM maakt Sigmapearl Plafond Supermatt tot de ideale plafondverf. De supermatte structuur camoufleert ook oneffenheden, en de snelle, lichte verwerking zorgt voor een homogene verdeling van de verf op het oppervlak. Gebruik Sigmapearl Plafond Supermatt altijd een combinatie met de primers, Sigma WallPrim of Sigmacryl Prim Opaque, voor een parachtig egaal eindresultaat. U vermindert de kans op spatten als u een ProGold Antispat verfrol gebruikt. Zo levert u schoon en net werk af.

Ontdek hier alle voordelen van Sigmapearl Plafond Supermatt >>
De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven