0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

01 maart 2013

Sigmapearl Clean Matt

Sigmapearl Clean Matt

01 maart 2013

Als het zeer goed reinigbaar, duurzaam en mat moet zijn, kies dan voor Sigmapearl Clean Matt

Sigmapearl Clean Matt is een zeer goed reinigbare, matte muurverf, die bestand is tegen het intrekken van vlekken. De muurverf is duurzaam, glanst niet op na reiniging en is uiteraard schrobvast.

Hiermee levert Sigma een oplossing voor opglanzing en slijtage van matte muren na reiniging. Juist de goede reinigbaarheid maakt de verf buitengewoon geschikt voor zwaarbelaste muren van drukbezochte ruimtes. De watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie is te gebruiken op minerale ondergronden zoals beton, cementgebonden plaatmaterialen, metsel- en pleisterwerk. Daarnaast is het geurarme product geschikt voor het overschilderen van oude muurverven.

Tot slot biedt Sigmapearl Clean Matt door de mooie vloei een esthetisch eindresultaat en is het eenvoudig te verwerken. Sigmapearl Cleaner Net zo makkelijk in gebruik is de spray Sigmapearl Cleaner.

Sigmapearl Cleaner is een reinigingsmiddel speciaal ontwikkeld voor het reinigen van Sigmapearl Clean Matt. Het verwijdert eenvoudig de meest hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld koffie, wijn, ketchup en zelfs lippenstift.

Sigmapearl Clean Matt is beschikbaar in plastic emmers van 2,5L, 5L en 10L. Deze nieuwe muurverf is eveneens beschikbaar in alle kleuren.
Sigmapearl Cleaner is beschikbaar in een sprayfles van 250 ml.

Sigmapearl Clean Matt demonstratiefilm

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven