0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

01 februari 2013

Nieuwe kleurenkaart Sigmalife

Nieuwe kleurenkaart Sigmalife

01 februari 2013

Sigmalife: transparante bescherming

Hout is een natuurlijk product. Het is een warm materiaal dat zeer geliefd is om zijn karaktervolle uitstraling. Het wordt dan ook meer en meer in tal van toepassingen gebruikt. Maar hout heeft vele natuurlijke vijanden zoals regen, vocht en andere weersomstandigheden. Daarom is het noodzakelijk hout te beschermen met zorgvuldig geselecteerde producten. De Sigmalife beitsen zijn transparant maar accentueren tegelijkertijd de natuurlijke schoonheid van het hout.

46 kleuren, 2 soorten kaarten en 1 waaier

Voor de nieuwe Sigmalife kleurencollectie zijn 2 type kaarten ontwikkeld. Een met hoogwaardig gedrukte scans van alle kleuren, en een tweede met hierin toegevoegd echte houtfineerstaaltjes die in de twee populairste kleurgroepen gemaakt zijn. Het gaat om de al jaren populaire groep van traditionele houtkleuren en onze geheel nieuwe kleurlijn van sterk in opkomst zijnde grijstinten.

Net zoals al het overige kleurmateriaal van Sigma Coatings worden ook nu weer de kleuren verdeeld in de bekende 8 kleurgroepen: Mineral Grey, Sienna Brown, Orange Terra, Yellow Ochre, Natural Green, Cool Blue, Mystic Purple en Warm Red.

De nieuwe Sigmalife kleurenkaart en -waaier zijn vanaf nu beschikbaar in uw Sigma Coatings verkooppunt.

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven