0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

01 mei 2013

Vloercoatings. Koud kunstje met Sigmafloor

Vloercoatings. Koud kunstje met Sigmafloor

01 mei 2013

 Het Sigmafloor assortiment

 

Download hier het assortimentsoverzicht inclusief conversie (oude productnamen)

 

Waarom Sigmafloor?
Veel applicateurs zijn onvoldoende bekend met de vloercoatings van Sigma. Jammer, want vanwege de topkwaliteit kunnen ze probleemloos in bestekken worden opgenomen. Het Sigmafloor assortiment bestaat uit rolcoatings voor een lichte tot middelzware belasting, rolcoatings en giet-spaanvloeren voor een middelzware belasting en een zware belasting. Bovendien zijn er toevoegingen mogelijk, zoals antislipmateriaal en toevoegingen voor een hogere slijt¬astheid, tegen vergeling, ter vermindering van krasvorming of voor mooie decoratieve effecten.

Wat zijn de voordelen voor de applicateur?
Zeker in deze tijd is het belangrijk voor de applicateur dat hij zijn expertise uitbreidt. Een vloer rollen of spanen zou voor hem net zo makkelijk moeten zijn als het schilderen van wanden, deuren en kozijnen. Sigma ondersteunt hem hierbij. Met een overzichtelijk assortiment Sigma-floor producten, voor elke ondergrond met welke belastinggraad dan ook. Maar ook met begeleiding in de toepassing, van aankoopinformatie tot applicatie. Sigma staat voor superieure producten en superieure service.

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven