0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

11 december 2013

Sigma Trend Forecast 2014 - 2015

Sigma Trend Forecast 2014 - 2015

11 december 2013

Opkomende trends op het gebied van kleur en design stralen vooral optimisme en herbronning uit. Dat is de belangrijkste conclusie uit de Sigma Trend Forecast 2014/2015. We zetten graag de vijf trends, geformuleerd door kleurexperts van Sigma Coatings en PPG’s andere internationale merken, even op een rij.

Trend 1 : Optimistic Blends
Het positieve, vrolijkheid, durf en persoonlijke expressiviteit voeren de boventoon. Daarbij wordt er vooral gebruik gemaakt van intense kleuren als rood, blauw, oranje, aqua, geel en enkele warme aardkleuren.

Trend 2: Newborn Energy
Rust, licht en ruimte staan centraal bij deze trend. Dit gevoel wordt opgewekt door zachte pastelkleuren, maar ook door koele en warme tinten met meer verzadiging en helderheid.

Trend 3: Reloaded Heritage
Traditionele en klassieke waarden worden gecombineerd met vernieuwing en modernisering. De samenstelling van het kleurpalet is gebaseerd op nostalgie en authenticiteit: intense roden, groenen en blauwen, mosterdgeel en een reeks van zeer donkere kleuren.

Trend 4: Linear Balance
Kwaliteit en bescheiden luxe wordt aan de hand van kleuren met een zachte uitstraling opgeroepen. Denk hierbij aan grijstinten, zachtere en donkere terra kleuren en koele blauwtinten.

Trend 5: Treasured Basics
Respect van de mens voor de natuur vertaalt zich in ruwe materialen en texturen, en organische vormen die aanvoelen alsof ze zo van buiten komen. Het kleurpalet bestaat uit aardetinten met sterke contrasten zoals zeer zachte en zeer donkere vergrijsde bruintinten, mosgroen, terra en oker.

Went u hieromtrent meer te weten? De Sigma Trend Forecast brochure 2014/2015, een kleurrijk en van inspirerende foto's voorzien boekwerkje, is binnenkort beschikbaar op aanvraag.

 

 

 

 

 

 

 

 

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven