0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

02 februari 2015

Sigma Tigron Aqua met LTA+-technologie

Sigma Tigron Aqua met LTA+-technologie

02 februari 2015

Een huis, daar wordt in geleefd, dus kiest u, als schilder, voor een binnenlak die dat aankan: Sigma Tigron Aqua met LTA+.
Een unieke krachtige technologie met bindmiddelcombinaties die zorgen voor ultieme bescherming van binnenhoutwerk.

Het probleem: slijtage op plaatsen die vaak worden aangeraakt.
Vetinwerking veroorzaakt slijtage. Telkens als deuren worden aangeraakt blijft een beetje huidvet op de lak achter. Dit kleine beetje vet werkt in op de laklaag. Na langdurige belasting, verweekt de laklaag en deze wordt plakkerig en zacht. De lak is dan gevoelig voor vuilaanhechting en wordt gemakkelijk beschadigd.

De oplossing: Sigma Tigron Aqua met LTA+-technologie.
Sigma Tigron Aqua is uitermate goed bestand tegen inwerking van huidvet en slijtage. Lipophobic Technology for (PU) Acrylics & Alkyd emulsions, oftewel: LTA+-technologie, zorgt voor deze bescherming.

De werking: vetafstotend schild.
De LTA+-technologie werkt dankzij de speciale bindmiddelcombinaties als een schild. Een schild dat de lak beschermt tegen huidvet en dagelijks gebruik. Vet kan nog nauwelijks op de verflaag inwerken en hecht zich niet aan de lak. Dankzij LTA+ blijft de lak ook na langdurige vetbelasting keihard. Ideaal dus voor huizen waarin geleefd wordt.

De voordelen van polyurethaan-acrylaten.
Behalve op de beschermenden werking van LTA+ kunt u rekenen op de sterke punten van polyurethaan-acrylaten. Denk aan hardheid en krasvastheid. Dat alles opgeteld, maakt Sigma Tigron Aqua tot de keiharde lak voor binnen.

144770-ill-sigma-crosslinkingBENL6.jpg
De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven