0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

04 februari 2011

Sigma Service Center Leuven krijgt nieuwe locatie

Sigma Service Center Leuven krijgt nieuwe locatie

04 februari 2011

Sigma Service Center Leuven krijgt nieuwe locatie

Twee keer zo ruim en volledig afgestemd op verftechnologie vandaag

Om de professionele schilder een optimale service te kunnen bieden, verhuist het Sigma Service Center Leuven naar de achterkant van het huidige pand op de Brusselsesteenweg. Het nieuwe Service Center is dubbel zo ruim en helemaal afgestemd op de benodigdheden en eisen van de schilder vandaag.

De verftechnologie en de trends in de bouwsector evolueren razendsnel. Als vakman is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. En dat kan beter dan ooit in het nieuwe Sigma Service Center Leuven.

Zo wordt de professionele schilder met raad en daad bijgestaan, zowel wat betreft het Sigma-assortiment als het uitgebreide aanbod van schilderaccessoires, behangpapier, tape of schuurpapier. Alle producten en diensten voor de uitoefening van het schildersvak anno 2011, zijn met dit Sigma Service Center Leuven binnen handbereik.

Naast de vertrouwde services zijn er een aantal nieuwigheden, waaronder de voorstelling van de Sigma Coatings-kleurenwand. Ook staat voortaan het FillClean-systeem ter beschikking, voor het op maat opvullen van spuitbussen met bepaalde producten uit het Sigma Coatings-assortiment.

Het verkooppunt is maar liefst verdubbeld in oppervlakte. Dat biedt de schilder een veel beter overzicht van het totaalassortiment. Bovendien kon Sigma zo ook de voorraad aanzienlijk verhogen, waardoor de schilder nog sneller bediend kan worden. Samengevat, in het nieuwe Service Center staat álles in het teken van een optimale service voor de professionele schilder.

Het Sigma Service Center is elke werkdag open van 7 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur. Dankzij de nachtkluis staat Sigma zelfs 24 uur op 24 paraat.

Praktische info
Sigma Service Center Leuven I Brusselsesteenweg 6 bus 4 I 3020 Herent
T +32 16 23 79 17 I F + 32 16 29 37 46 I www.sigma.be

Over Sigma / PPG Coatings Belux
- www.ppg.com
Het in Pittsburgh gevestigde PPG is een wereldwijde leverancier van verven, coatings, chemicaliën, optische producten, ‘specialty materials’, glas en glasvezel. De organisatie heeft meer dan 140 productielocaties en gelieerde vennootschappen en is actief in meer dan 60 landen. De omzet voor 2008 bedroeg USD 15,8 miljard. De aandelen van PPG worden verhandeld op de New York Stock Exchange (symbool: PPG). Voor meer informatie, zie www.ppg.com

SBU Architectural Coatings EMEA neemt een stevige tweede plaats in op de markt van decoratieve coatings in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en de Franse Overzeese gebieden. Dankzij onze marktkennis en ons inzicht in de behoeften van de klant, kunnen we een bijdrage leveren aan het voortdurende succes van onze klanten in een breed scala van marktsectoren.

Of ze nu via onze handelscentra, detailhandels of via onafhankelijke verkooppunten worden verkocht, het succes van onze toonaangevende merken berust op kwaliteit, waarde, betrouwbaarheid en het vertrouwen van onze klanten in ons vermogen om te luisteren en hun behoeften te begrijpen. 

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven