0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

24 april 2014

Sigma opent nieuw Service Center in Wondelgem bij Gent

Sigma opent nieuw Service Center in Wondelgem bij Gent

24 april 2014

Nieuw Sigma Service Center in Wondelgem
 
Op donderdag 17 april heeft verfspecialist Sigma Coatings een nieuw ‘Sigma Service Center’ geopend aan de Industrieweg in Wondelgem bij Gent. Dit afhaal- en adviescentrum voor de professionele schilder is al het 19e in de continue uitbreiding van het netwerk in ons land. Sigma wil daarmee zowel nationaal groeien als lokaal sterk verankerd blijven.
 
“Een gespecialiseerde one-stop-shop voor al onze professionele verf- en schilderpartners”, klinkt het bij Sigma. Met het netwerk van Sigma Service Centers wil de producent een optimale ondersteuning bieden aan de lokale en afhalende schildersbedrijven. De nieuwe vestiging richt zich nu specifiek naar de schildersbedrijven in de noordwestkant van Gent.
 
Marc Vansteelant, Commercial Manager Belgium: “In de regio van Wondelgem en in Oost-Vlaanderen in het algemeen, zijn veel kleinschalige schildersbedrijven actief. Het is altijd onze filosofie geweest om deze eenmanszaken en kleine ondernemingen proactief te ondersteunen, op een zo direct en persoonlijk mogelijke manier.”
 
De recente lancering van het Sigma concept EigenZaak sluit daar perfect bij aan. EigenZaak is een platform voor uitwisseling van informatie tussen Sigma en schildersbedrijven met maximaal één werknemer. “EigenZaak is een schot in de roos. We organiseren niet alleen producttrainingen in het Sigma Service Center, maar ook opleidingen voor ons boekhoudpakket, commerciële acties, hulp bij afvalverwerking, enzovoort. Eenmaal per jaar staat er zelfs een superleuke familiedag op het programma”, besluit Marc Vansteelant.
 
Het Sigma Service Center Wondelgem is open van maandag tot en met donderdag van 7u30 tot 12u en van 13u tot 17u. Op vrijdag kan je er terecht van 7u30 tot 13.30u.
 

Sigma Service Centrum Gent Wondelgem
Industrieweg 122 / A7, 9032 Wondelgem
Tel : 09/375 63 73
Fax : 09/253 97 78
 

 

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven