0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

01 mei 2013

Ontdek het vernieuwde Sigma Multi assortiment.

Ontdek het vernieuwde Sigma Multi assortiment.

01 mei 2013

Het Sigma Multi assortiment

 

Download hier het assortimentsoverzicht inclusief conversie (oude productnamen)

Waarom Sigma Multi?
Sigma wil het de schilder vooral gemakkelijk maken. Hoeveel verfblikken staan er vaak niet op de werkvloer? Met veel verschillende ondergronden zijn dat er vaak meer dan de schilder lief is. Dat kan eenvoudiger, mét behoud van kwaliteit. Het principe van het nieuwe Sigma Multi assortiment is één primer voor alle ondergronden.

Wat is nieuw aan het Sigma Multi assortiment?
De belangrijkste producten uit het universele Sigma Multi assortiment zijn een oplosmiddelhoudende primer en een watergedragen primer, die toepasbaar zijn op een groot scala aan metalen en kunststoffen. Naast deze twee primers is er speciaal voor zwaarbelaste ondergronden een tweecomponentenprimer. En speciaal voor het coaten van alle soorten gevelbeplatingen wordt het assortiment aangevuld met Sigma Multifinish Aqua Cladding Satin. Met dit product wordt onderhoud van gevelbeplating eenvoudig en het eindresultaat is zeer fraai.

Wat zijn de voordelen voor de schilder?
Een overzichtelijk aanbod, uitstekende kwaliteit, geen verzameling blikken op de werkvloer en een fraai eindresultaat. Met de Sigma Multiprimers kan de schilder kunststof en metalen bouwdelen in één keer gronden. En daarna gewoon overschilderen met de producten uit het assortiment Dekkende houtafwerking. Geen aparte verfblikken meer voor specifieke ondergronden, maar snel en makkelijk werken met één systeem. In de kwaliteit die de schilder van ons gewend is. Alle eisen die de schilder aan zijn primer stelt, zijn in de Sigma Multi producten verenigd. Allereerst een goede en snelle aanhechting. Juist bij gladde kunststof en metalen ondergronden is een goede hechting en mooie vloei van het grootste belang. Verder hebben de nieuwe producten goede corrosiewerende eigenschappen en zien ze er fantastisch uit. En ze zijn in alle kleuren mengbaar op de dispenser.

 

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven