0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

01 januari 2009

Sigma kiest voor herbruikbare tassen

Sigma kiest voor herbruikbare tassen

01 januari 2009

Vanaf deze zomer zullen er in de Sigma Service Centers van Sigma Coatings geen plastic zakken meer verdeeld worden. Sigma Coatings wil hiermee haar Cleannovations beleid verder uitbreiden.

Sigma Coatings heeft al meermaals bewezen dat voor de verfindustrie duurzaamheid en zorg voor milieu en mens hoge prioriteiten zijn. Er is intussen een breed gamma aan producten, productranges en diensten die helpen om hoogwaardig werk af te leveren en tegelijkertijd enorm bijdragen aan het welzijn en de toekomst van mens en milieu.
Sigma noemt dit de cleannovations van SigmaCare: vernieuwingen die de wereld schoner maken. Cleannovations worden geïnitieerd vanuit diverse disciplines. Zodat er vanaf de productie tot en met de eindafwerking voortdurend gesleuteld wordt aan verbeteringen en alternatieve oplossingen.

Sigma Coatings wil nu ook haar bijdrage leveren aan de vermindering van de plastic afvalberg door bewust de plastic draagtassen uit haar verdeelpunten te bannen.
Sigma biedt schilders die hun verf en materiaal komen afhalen, een alternatief aan in de vorm van een geweven, herbruikbare tas die bestaat uit 100% gerecycleerd materiaal. De tas is ontworpen met oog voor functionaliteit én esthetiek. Dankzij de aantrekkelijke kleurcombinaties belooft de draagtas een echt hebbeding te worden. De draagtassen worden te koop aangeboden voor 0,80 cent.

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven