0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

02 juni 2020

Sigma Coatings is klaar voor het nieuwe normaal.

Sigma Coatings is klaar voor het nieuwe normaal.

02 juni 2020

SSC-Kuurne-032019-1.jpg

Goed nieuws ! Sigma Coatings is klaar voor het ‘nieuwe normaal’.

Na het succes van de eerste en de tweede fase van de versoepeling van de maatregelen, gaan we vandaag van start met de derde fase, waarbij wij onze Sigma Service Centers weer volledig openstellen voor de professionele schilder. Onze SSC-medewerkers hebben alles in het werk gesteld om u op een veilige manier toegang te kunnen geven tot het volledige SSC, uiteraard nog steeds met respect voor social distancing.

Ook onze commerciële en administratieve diensten (customer service, technical support, boekhouding en marketing) zijn weer volledig operationeel, voorlopig nog wel met een focus op thuiswerk.

U heeft gedurende die moeilijke periode heel veel begrip en geduld getoond. Wij willen u hiervoor oprecht bedanken. Wij hopen dat de zaken ook voor u terug beginnen te floreren en dat de versoepeling van de maatregelen symbool staat voor de betere tijden die voor ons liggen.

Graag tot binnenkort.

#staysafe #togetherwefightcorona
 
De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven