0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

07 mei 2018

Schellaert wordt Sigma verdeler in Oost-Vlaanderen, op exclusieve basis vanaf 1 januari 2019

Schellaert wordt Sigma verdeler in Oost-Vlaanderen, op exclusieve basis vanaf 1 januari 2019

07 mei 2018

Decoratie- en verfgroothandel in Aalst wil met A-merk aandeel in verf vergroten

Schilders in Oost-Vlaanderen, en deels Vlaams-Brabant, worden voortaan nog meer op hun wenken bediend. Want Schellaert uit Aalst gaat als verfspecialist in de regio een samenwerking met Sigma aan. Concreet kan de verfprofessional in vier vestigingen terecht voor het uitgebreide assortiment van Sigma, mét de gekende service van Schellaert. “Deze verdeling op exclusieve basis vanaf 1 januari 2019 houdt voor beide partijen groeikansen in. Bovendien delen we eenzelfde visie, waarbij advies, innovatie en beleving centraal staan.”

Als verf- en decoratiespecialist heeft Schellaert de afgelopen jaren een indrukwekkend groeiparcours afgelegd. Zo zijn er vandaag vier verdeelpunten – met naast thuisbasis Aalst vestigingen in Gent, Beveren en Ninove – en verkoopt het familiebedrijf zowel aan professionals, de projectmarkt als particulieren. Bovendien is de ambitie groot: in een stagnerende verfmarkt wil Schellaert zijn aandeel in verf gezond zien groeien. In dat opzicht kadert ook de samenwerking met Sigma.

Gedelegeerd bestuurder Jacques Mathias: “We zijn altijd een beetje rebels geweest in onze sector. Zo hebben we lang vastgehouden aan één verkooppunt en kozen we bewust voor eigen verflabels. Maar de markt evolueert en we botsten steeds meer op onze eigen grenzen. Als je wilt blijven groeien, moet je durven springen (lacht). De samenwerking met A-merk Sigma sprak ons meteen aan: een goede naambekendheid, een degelijke structuur en een professionele ondersteuning op alle vlakken, van technisch advies tot opleidingen en sales. Een spannende stap in ons verfverhaal, we kijken ernaar uit om alle schilders in Oost-Vlaanderen een topservice te bieden.”

Ook Sigma was snel gewonnen voor dit exclusieve partnership. Sales Director Marc Vansteelant: “We vullen elkaar goed aan en we delen eenzelfde groeivisie. Daarin staat advies centraal, vandaag meer dan ooit, nu verfproducten steeds complexer en innovatiever worden. Schellaert heeft met zijn korte communicatielijn naar schilders een heel goede voeling met de markt. Bovendien is hun totaalconcept interessant – verf, deco, professional – en zetten ze ook in op beleving en sfeer. Raakvlakken waarin Sigma zich herkent én die steeds belangrijker worden voor de professional vandaag.”

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven