0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

01 oktober 2009

Ontdek de nieuwe generatie lakken: Tigron

Ontdek de nieuwe generatie lakken: Tigron

01 oktober 2009

Het beste van twee werelden: de kracht van een leeuw en de soepelheid van een tijger. Dat is Tigron. De nieuwe generatie Sigma lakken in het topsegment. De Tigron grond- en aflakverven voor binnen en buiten blinken uit in technische en esthetische prestaties. Niet voor niets behoort de toplijn Sigma Tigron tot het beste van Sigma. Dat vinden ook veel professionele schilders die sinds jaar en dag zonder meer voor de hoogwaardige solventen watergedragen lakken van Sigma kiezen. Sigma bewijst met de Tigron lijn opnieuw z’n grote kracht in het ontwikkelen van sterke verven van een hoog esthetisch niveau. Voor de professionele schilder is het perfect werken met dit complete systeem van primer en aflak. 

Langere open tijd, hoger rendement
Vanzelfsprekend voldoet het solventgedragen Tigron assortiment aan alle geldende regelgeving, ook die van de Europese VOCregelgeving van 2010. Tigron werd ontwikkeld op basis van de nieuwste technieken en bindmiddelen. Wat meteen een grote sprong voorwaarts betekent op het gebied van duurzaamheid, verwerkbaarheid en esthetiek. Hou er rekening mee dat de specifieke samenstelling van de solventgedragen Tigron lijn een invloed heeft op de open tijd. Die is wat langer geworden ten opzichte van de vorige generatie lakken. Dat betekent dat de schilder de verf wat langer kan blijven doorstrijken. En hoewel deze lakken een iets langere doordroogtijd hebben, blijven ze toch even snel overschilderbaar.

Een andere belangrijke verandering is dat er méér vierkante meters te schilderen zijn met eenzelfde hoeveelheid lak. Dat komt omdat de hoeveelheid vaste stof per liter is toegenomen, zodat je minder product nat hoeft aan te brengen om dezelfde droge laagdikte over te houden. De schilder moet aandachtig blijven om niet te dik te schilderen. Want dit beïnvloedt uiteraard de drogingstijd én de overschilderbaarheid. Hou dus de aanbevolen droge laagdikte in de gaten om met minder product toch een hoger rendement te behalen.

Nieuwe glansgraad: Tigron Soft
Met Tigron Soft zorgt Sigma voor een absolute primeur. In het solvent gedragen assortiment brengt Sigma een soft zijdeglanzende kras- en slijtvaste lak. Deze lichte zijdeglans wordt zonder twijfel de standaard glansgraad.

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven