28 april 2020

Maatregelen Corona-virus

Maatregelen Corona-virus

28 april 2020

Wij geven u graag een update over de acties die PPG onderneemt om de wereldwijde impact van het Corona-virus (Covid-19) te verminderen.

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers is onze belangrijkste kernwaarde. Er worden maatregelen genomen om de gezondheid en het welzijn van iedereen te bewaken en te beschermen.

PPG communiceert voortdurend over dit onderwerp aan alle werknemers, wat een verhoogd bewustzijn stimuleert. Algemene hygiënische voorzorgsmaatregelen en aanpassing van richtlijnen en operaties, waaronder de maatregelen van overheid, zullen hierop van toepassing zijn.

Omdat wij als PPG Coatings dichtbij onze klant staan, doen we nu een stapje terug.

Tijdens de voorbije weken bleven de meeste Sigma Service Centers operationeel voor leveringen en afhalingen, de deuren bleven evenwel dicht.  Vanaf woensdag 29 april zullen alle Sigma Service Centers hun deuren weer openzetten. 

We vragen u wel om de strenge maatregelen bij het bezoek te respecteren. In elk SSC is er een verplicht te volgen parcours en het aantal bezoekers is beperkt tot 2 of 4 personen (afhankelijk van de grootte van het SSC).  Onze SSC’s blijven uitsluitend toegankelijk voor de professionele bedrijven.
 
Wij volgen de nationale maatregelen op de voet, waardoor de PPG maatregelen op elk moment kunnen worden aangescherpt. Daarvoor vragen wij uw begrip.

Heeft u aanvullende vragen of opmerkingen, neemt u dan rechtstreeks contact op met één van onze collega’s.
De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven