0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

04 september 2011

Ecolabel campagne

Ecolabel campagne

04 september 2011

De Federale Overheid start vanaf 1 september een nationale Ecolabel campagne.
De actie duurt tot en met 28 september en heeft als doel het Europese Ecolabel te promoten. Aan deze campagne is een actie verbonden die via de internetpagina www.ecolabel.be zal lopen.

Iedereen die zich via deze website inschrijft moet 2 kennisvragen en 1 schiftingsvraag beantwoorden.

Bij 2 juiste antwoorden op de kennisvragen krijgt de deelnemer een bloem toegewezen waarvan hij de bloei kan volgen via internet maar ook via Twitter en Facebook. Er worden in totaal 10.000 bloemen geplant en gevolgd met webcams. Per webcam worden er zo’n 100 bloemen gefilmd. De eigenaar van een bloem kan op zijn plantje inzoomen om de bloei ervan op te volgen. De bloeitijd van elk bloempje wordt geschat op enkele dagen.

Als zijn of haar bloem bloeit, ontvangt de eigenaar een geschenk dat opgehaald kan worden bij de deelnemende sponsors. Het geschenk is afhankelijk van de kleur van de bloem. Per week worden er 2.500 geschenken uitgedeeld. Er is 1 hoofdprijs per week. Deze gaat naar degene die de schiftingsvraag correct beantwoord heeft.

De hoofdprijs van Sigma Coatings zal in week 2 (van 8 tot 14 september) uitgeloot worden. Sigma Coatings is één van de 4 hoofdsponsors en schenkt in totaal 200 cheques weg die recht geven op telkens 1 opgekleurde pot Sigmacryl Ecoplus Matt van 2,5L (50 potten per week).

De hoofdprijs is een kleuradvies t.w.v. 500,- €. De winnaars kunnen hun geschenk afhalen bij een verdeler van Sigma Coatings waar de Sigmacryl Ecoplus producten verkocht worden.

Kijk snel op www.ecolabel.be voor meer informatie en om deel te nemen aan deze campagne.

Succes!

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven