0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

18 oktober 2011

Couleur Canal

Couleur Canal

18 oktober 2011

Met de verfborstel in de aanslag, trokken de leerlingen van het Technicum Noord-Antwerpen in oktober de straat op. Hun doel? De wijk Kronenburg in Deurne een nieuw kleurtje geven.
En dat vertaalde zich in rustige aardetinten voor de gevels en fellere kleuren voor basisschool De Bever en het wijkspeelpleintje.

Sigma Coatings, die samen met de stad Antwerpen het project ‘Couleur Canal’ steunt, gaf de leerlingen praktisch kleuradvies en technische tips. Na de voorbereidingen in het voorjaar, zijn die week de echte verfwerken van ‘Couleur Canal’ gestart in de wijk Kronenburg. De derdegraadsleerlingen van Technicum Noord-Antwerpen (TNA), afdeling Schilder en Decoratie, zetten samen met initiatiefnemers Sigma Coatings en stad Antwerpen hun schouders onder dit duurzame project. Op dit moment kregen de eerste woningen, de school en de speeltuigen van het wijkpleintje een nieuwe look.

De tweede fase staat gepland voor het voorjaar 2012. Met Couleur Canal wil de stad de investeringen in woonkwaliteit van de afgelopen jaren zichtbaar maken in het straatbeeld. Ook Sigma Coatings wil graag de vernieuwde wijk Kronenburg – waar de verffabrikant zelf gevestigd is – op een positieve manier op de kaart zetten. Sigma Coatings geeft de leerlingen praktisch kleuradvies en deelt ook zijn technische expertise.
“We zijn al langer bezig met de invloed van kleur. Zo heeft goed en doordacht kleurgebruik een positieve invloed op de sfeer van de buurt en het welzijn van de bewoners.

   

 

 

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven