0
Close

Request password

Start buying

Already a Sigma customer? Register to order online as well. Prices will remail the same. No Sigma customer yet? Register and start ordering online as well!
  • Delivery promise message guesses sine causa? quae.
  • Quickly pick up your order from the Sigma Service Center
  • Quality promise message sentiamus alii autem, quibus ego assentior.
Register

Shades of White & GreyZwart en wit zijn 'kleuren' van alle tijden. Ze worden puur gebruikt, in verschillende nuances of samen met andere kleuren. De meeste kleurwaaiers beschikken slechts over een selectie van deze tinten, maar de Shades of White & Grey kleurenwaaier biedt u een heel scala aan zwart, wit en alles wat er tussenin zit.

Kleurgroepen

Deze kleurwaaier is opgebouwd uit acht kleurgroepen. De 240 witten, grijzen en metallics zijn onderverdeeld in drie kleuren. Door deze opbouw is het balans tussen koude en warme of lichte en donkere tinten gemakkelijk te vinden.

Inspiratieboek

Naast de kleurwaaier is er ook een prachtig Shades of White & Grey inspiratieboek verkrijgbaar. Door middel van interieurfoto's van woningen en functionele ruimtes komen de mogelijkheden van de kleuren uit de waaier duidelijk naar voren. In combinatie met de waaier kan de klant zo goed bepalen welke kleuren en combinaties hij mooi vindt.

 
De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven