Wat is SigmaCare?

SigmaCare is het expertisecentrum van Sigma Coatings, waar we al onze kennis op het gebied van langetermijn-vastgoedonderhoud, verfinnovatie, kleur en duurzaamheid samenbrengen. We zijn een kennispartner voor vastgoedonderhoudsbedrijven, ondernemingen in woningbouw, zorg- en onderwijsinstellingen die zorgt voor een positieve impact op het maatschappelijke én het financiële rendement van vastgoed.

Onze aanpak
Voor een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam resultaat is een resultaatgerichte samenwerking met alle betrokken partijen doorslaggevend. We streven ernaar om in een zo vroeg mogelijk stadium met alle partners om tafel te zitten. In de ontwerpfase leggen wij al onze kennis en kunde op tafel. We zoeken met de betrokken partijen naar de beste oplossing. Vervolgens maken we met de hele keten heldere afspraken over het gewenste resultaat. Deze tijd en energie betaalt zich terug in een prettig en efficiënt proces en minimale faalkosten.


Resultaatgericht samenwerken

Product + Proces = Prestatie.
SigmaCare biedt advies over het zo efficiënt mogelijk inrichten en uitvoeren van de processen. Een duurzame en vruchtbare samenwerking staat hierbij voorop.

Financieel rendement

Door onze visie op langetermijn-vastgoedonderhoud, verfinnovatie, kleur en duurzaamheid worden harde resultaten behaald. Resultaten die een positieve impact hebben op het financiële rendement van vastgoed. Door onze voortdurende focus op innovatie slagen we erin verfsystemen te ontwikkelen die hieraan een bijdrage leveren. Maar niet alleen nieuwe verfsystemen bieden uitkomst, ook anders samenwerken in de keten zorgt voor betere prestaties. De nadruk ligt ook hier op maximale duurzaamheid en dus het vergroten van het onderhoudsinterval.

Maatschappelijk rendement
Onze expertise richt zich ook op het behalen van maatschappelijk rendement. Een goed en doordacht kleurgebruik heeft een positieve invloed op het welzijn van de mens. Dit gegeven heeft Sigma vertaald in Colours of Life, een filosofie waarin we al onze kleurkennis op functioneel, esthetisch en technisch vlak hebben samengebracht. Expertise die is opgebouwd dankzij jarenlange ervaring in het toepassen van kleur en door goede samenwerking met (binnenhuis)architecten, kleurexperts en wetenschappers. Met Colours of Life krijgt u inzicht in de psychologische en biologische effecten van kleur en verbetert u het welzijn en het functioneren van de mens in relatie tot zijn leefomgeving.

Contacteer vrijblijvend een Projectcoördinator om te bekijken wat Sigma kan doen voor uw project:

Regio Antwerpen - Limburg - Vlaams-Brabant

Guy Vanschoenwinkel
Project Coördinator 

0478 31 83 30
E  guy.vanschoenwinkel@ppg.com


Regio West-Vlaanderen

Anthony De Vos
Project Coördinator West- en Oost-Vlaanderen

0499 98 52 14
anthony.devos@ppg.com


Regio Oost-Vlaanderen

Kenneth Martens
Project Coördinator 

0499 92 10 34    
k.martens@ppg.com


Regio Brussel - Henegouwen

Stéphane Grégoire
Projectcoördinator, regio Franstalig Brussel & Waals-Brabant   

T  0475 417 612
E  stephane.gregoire@ppg.com 


Regio Luik - Namen - Luxemburg

Sylvia Lentzen 
Projectcoördinator Luik/Namen/Luxemburg 

T  0474 4251 85 
E  sylvia.lentzen@ppg.com 

 
De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven