SigmaCare Zorg

In elke branche vragen projecten op het gebied van verf en kleur om een eigen, specifieke aanpak. Dit geldt eens te meer voor de zorg. In bijna geen enkele andere sector is de invloed van kleur op het welzijn zo duidelijk en worden zulke hoge eisen gesteld aan de hygiënische en duurzame eigenschappen van verfsystemen. Sigma heeft haar kennis en kunde over de zorg gebundeld onder de naam SigmaCare: een resultaatgericht én kleurrijk pakket producten en diensten voor alles wat in de zorg te maken heeft met schilderwerk en onderhoud.


Het onmiskenbare effect van kleur in de zorg

Het is wetenschappelijk aangetoond dat kleur een grote invloed heeft op de sfeer in een ruimte en de gemoedstoestand van de gebruikers. De beleving van kleur bepaalt of patiënten, zorgverleners en bezoekers een ruimte als aangenaam of onaangenaam ervaren. De kleurspecialisten bij Sigma weten precies wat het effect is van kleur en hoe deze het beste tot zijn recht komt in uw persoonlijke zorgomgeving. Zij inspireren en faciliteren u graag met een doordachte visie op kleurgebruik en kleurtoepassing in belevingsconcepten.


Verfsystemen met meerwaarde voor de zorg

Ook met haar productassortiment heeft SigmaCare de zorg veel te bieden. Innovatieve verfsystemen met specifieke, functionele eigenschappen op het gebied van hygiëne, reinigbaarheid en duurzaamheid dragen bij aan de beheersbaarheid van uw zorgvastgoed en het welzijn van de mensen die er gebruik van maken. De prestaties in kleurnauwkeurigheid, glans en dekking zorgen voor een blijvende esthetische uitstraling. Met SigmaCare Speciaalproducten worden kleurplannen en belevingsconcepten werkelijkheid.

Klik hier om het Sigma assortiment te ontdekken >>

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven