SigmaCare Onderwijs

De onderwijsomgeving verandert. Er komt steeds meer kennis over de invloed van kleur en beleving op (leer)prestaties. De eisen op het gebied van duurzaamheid en hygiëne worden strenger. En schoolbesturen worden zich meer en meer bewust van de noodzaak om op een andere manier te kijken naar de exploitatie en beheersbaarheid van hun vastgoed. Sigma Coatings is u graag van dienst op al deze fronten met SigmaCare. Een resultaatgericht en kleurrijk pakket producten en diensten voor alles wat in het onderwijs te maken heeft met schilderwerk en onderhoud.


Betere prestaties door de juiste kleuren
Het is wetenschappelijk aangetoond dat kleur een grote invloed heeft op de sfeer in een ruimte en de gemoedstoestand van de gebruikers. De beleving van kleur draagt bij aan het welzijn en de prestaties van leerlingen en iedereen die in het schoolgebouw werkzaam is. Daarnaast heeft kleur ook effect op het representatieve karakter en de aantrekkingskracht van het gebouw op potentiële leerlingen. De kleurspecialisten bij Sigma weten wat het effect is van kleur en hoe deze het beste tot zijn rechtkomt in uw onderwijsomgeving. Zij inspireren en faciliteren u graag met een doordacht en directtoepasbaar kleuradvies. 

Verfsystemen met meerwaarde voor het onderwijs
Ook met haar productassortiment heeft SigmaCare het onderwijs veel te bieden. Nu schoolgebouwen steeds breder en intensiever worden ingezet, groeit de vraag naar verfsystemen die de onderhoudskosten beheersbaar houden en bijdragen aan het welzijn van de gebruikers. SigmaCare voorziet in verven met specifieke, functionele eigenschappen op het gebied van hygiëne, reinigbaarheid en duurzaamheid. Daarbij zorgen de prestaties in kleurnauwkeurigheid, glans en dekking voor een blijvende esthetische uitstraling.

Klik hier om het Sigma productassortiment te ontdekken >>
De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven