11 zoekresultaten

  Divers

 • ProGold Solid Alu

  ProGold Solid Alu

  Voor een duurzame bescherming tegen vochtdoorslag en salpeter op muren.

 • Glasweefsel

 • ProGold Fiber Glass Comfort Fungi

  ProGold Fiber Glass Comfort Fungi

  ProGold Fungi Fiber Glass is een gestructureerd glasweefsel voor het afwerken van muren en plafonds. ProGold Fungi is te overschilderen met een verf op waterbasis of op solventbasis (bij voorkeur SigmaCare Fungi).

 • PG Fiber Glass Comfort CleanAir

  PG Fiber Glass Comfort CleanAir

  ProGold CleanAir Fiber Glass is een gestructureerd glasweefsel voor het afwerken van muren en plafonds. ProGold CleanAir is te overschilderen met een verf op waterbasis of op solventbasis (bij voorkeur SigmaCare Cleanair).

 • ProGold Fiber Glass Comfort Thermal Acoustic

  ProGold Fiber Glass Comfort Thermal Acoustic

  ProGold Thermal Acoustic Fiber Glass is een gestructureerd glasweefsel voorzien van een molton backing, voor het afwerken van muren en plafonds. ProGold Thermal Acoustic is te overschilderen met een verf op waterbasis of op solventbasis.

 • ProGold Glasweefsel Standaard

  ProGold Glasweefsel Standaard

  ProGold Classic Fiber Glass is een gestructureerd wandbekleding voor het afwerken van muren en plafonds. ProGold Classic is te overschilderen met een verf op waterbasis of op solventbasis.

 • ProGold Fiber Glass Efficiency Preglued

  ProGold Fiber Glass Efficiency Preglued

  ProGold Fiber Glass Efficiency Preglued is een gestructureerd glasweefsel voor het afwerken van muren en plafonds. ProGold Preglued is voorgelijmd. De lijmlaag wordt door water geactiveerd. ProGold Preglued is te overschilderen met een verf op waterbasis of op solventbasis.

 • ProGold Fiber Glass Efficiency Prepaint Preglued

  ProGold Fiber Glass Efficiency Prepaint Preglued

  ProGold Preglued Prepaint Fiber Glass is een gestructureerd glasweefsel voor het afwerken van muren en plafonds. ProGold Prepaint is voorgelijmd en voorgeschilderd. De lijmlaag wordt door water geactiveerd. ProGold Preglued Prepaint is te overschilderen met een verf op waterbasis of op solventbasis.

 • ProGold Glasweefsel PrePaint

  ProGold Glasweefsel PrePaint

  ProGold Prepaint Fiber Glass is een gestructureerd glasweefsel voor het afwerken van muren en plafonds. ProGold Prepaint is voorgeschilderd en dus voorzien van een witte coating. ProGold Prepaint is te overschilderen met een verf op waterbasis of op solventbasis.

 • ProGold Fiber Glass Artistic Expression

  ProGold Fiber Glass Artistic Expression

  ProGold Fiber Glass Artistic Expression is een gestructureerd wandbekleding voor het afwerken van muren en plafonds. ProGold Fiber Glass Artistic Expression  is te overschilderen met een verf op waterbasis of op solventbasis.

 • ProGold Fiber Glass Artistic Jacquard

  ProGold Fiber Glass Artistic Jacquard

  ProGold Fiber Glass Artistic Jacquard is een gestructureerd wandbekleding voor het afwerken van muren. ProGold Fiber Glass Artistic Jacquard is te overschilderen met een verf op waterbasis of op solventbasis.

 • Vliesbehang

 • ProGold Vliesbehang

  ProGold Vliesbehang

  ProGold vlak vliesbehang is een wandbekleding voor het afwerken van muren en plafonds. ProGold vlak vliesbehang is te overschilderen met een verf op waterbasis of op solventbasis.

Gekozen filters:
De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven