Sigmapearl Clean Actie

Stel uw verfklus niet langer uit en win*een èggo keuken van € 7000 of één van de vele verfcheques voor 1L Sigmapearl Clean + Cleaner. Kom meer te weten over de actie bij de Sigma verfspecialist in uw buurt.

 

*Actie geldig t/m 1 juni 2013, bij aankoop van minimaal € 50 aan Sigma producten.

Druk zelf het deelnameformulier af en breng het binnen in een deelnemend verkooppunt. Of vul het formulier in op het verkooppunt zelf. Klik hier voor het wedstrijdreglement. 


Als het zeer goed reinigbaar, duurzaam en mat moet zijn, kies dan voor Sigmapearl Clean Matt

 

Sigmapearl Clean Matt is een zeer goed reinigbare, matte muurverf, die bestand is tegen het intrekken van vlekken. De muurverf is duurzaam, glanst niet op na reiniging en is uiteraard schrobvast. Daarnaast is het geurarme product geschikt voor het overschilderen van oude muurverven.
Sigmapearl Cleaner is een reinigingsmiddel speciaal ontwikkeld voor het reinigen van Sigmapearl Clean Matt. Het verwijdert eenvoudig de meest hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld koffie, wijn, ketchup en zelfs lippenstift.

 

Sigmapearl Clean Matt is beschikbaar  in 1 (vanaf juli 203), 2,5, 5 en 10 L. Deze nieuwe muurverf is beschikbaar in wit en vrijwel alle andere kleuren. Sigmapearl Cleaner is beschikbaar in een sprayfles van 250 ml.

 

  Commercial 2

Beluister de radio spot 

 

 

 

 

 

Bekijk hieronder de productvideo:

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie