09 april 2010

News title 1

News title 1

09 april 2010

Wanden die zwaar belast worden, vragen om een duurzame bescherming. De tweecomponenten muurverf Sigma Wallshield 2K Satin is buitengewoon bestand tegen zware belasting. Ideaal voor toepassing in laboratoria, penitentiaire instellingen, ziekenhuizen, psychiatrische inrichtingen en scholen. En dat sterk ook mooi kan zijn, bewijst het expressieve kleurenpalet van Sigma Wallshield 2K Satin.

Uitzonderlijk sterk

Sigma Wallshield 2K Satin is een zeer hoogwaardige, watergedragen, tweecomponenten muurverf voor binnen op basis van epoxy. De zijdeglanzende coating verdraagt krassen en stoten en blinkt uit in mechanische belastbaarheid en chemicaliënbestandheid. Zeer geschikt voor bescherming van wanden die het zwaar te verduren hebben, zoals in intensief gebruikte gangen van scholen of behandelkamers in ziekenhuizen waar muren met agressieve schoonmaakmiddelen worden gereinigd.

Toepassing

Sigma Wallshield 2K Satin is toe te passen op minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen. Ook is Sigma Wallshield 2K Satin toepasbaar op ProGold Glasweefsel en geschikt voor het overschilderen van bestaande verflagen. De muurverf is naast zijn grote slijtvastheid, zeer goed reinigbaar. De verf is reukarm en heeft een snelle droging. Ruimtes kunnen dus weer snel in gebruik genomen worden.

Expressief in kleur

Dat sterk ook expressief en kleurrijk kan zijn, bewijst het fraaie kleurenpalet dat Sigma Coatings speciaal voor Sigma Wallshield 2K Satin heeft ontwikkeld. Kleuren geven sfeer aan een ruimte en zijn van invloed op diegenen die er verblijven. Het kleurenpalet van Sigma Wallshield 2K Satin bestaat uit 48 kleuren opgebouwd uit acht sprekende kleurgroepen. Naast elkaar leveren ze prachtige combinaties. De zachte kleuren dragen bij aan een gevoel van ruimte, koelte en rust. Voor decoratieve variaties zijn er warme diepe grijzen en dynamische felle accentkleuren. De kleuren en de kleurcombinaties van Sigma Wallshield 2K Satin geven elke ruimte een prettige sfeer om in te verblijven, te werken of te genezen.

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie