01 april 2007

Sigma kleurt je gevel

Sigma kleurt je gevel

01 april 2007

Opmerkelijke verbetering gevelverfsystemen door nieuwe kleurrecepten

 
 
Als toonaangevende speler in de verfindustrie, streeft Sigma op kleurgebied het beste na. De afgelopen jaren heeft Sigma dan ook enorm geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe kleurrecepten. Een kleine 4000 veel toegepaste kleuren zijn uiterst kritisch geanalyseerd op mogelijke punten van verbetering. Daarnaast is voor de assortimenten Sigma Façade en Sigma Siloxan een uniekekleurenwaaiersamengesteld.
 
Op basis van nieuw geïntroduceerde kleurpasta’s heeft het Sigma Kleurenlaboratorium voor een groot aantal kleuren nieuwe kleurrecepten ontwikkeld, zodat de Sigma-kleuren op eigenschappen als dekking, buitenduurzaamheid, kleurnauwkeurigheid en kleurbereik nog beter presteren. Alle Sigmaverkooppunten maken voortaan gebruik van deze nieuwe kleurrecepten.
 
 
Gevelverven
Met de nieuwe pasta’s is het kleurbereik voor alle Sigma gevelverven aanzienlijk vergroot. Voor de exclusieve assortimenten voor duurzame en fraaie bescherming van buitenmuren, Sigma Façade en Sigma Siloxan, is een unieke kleurenwaaier ontworpen. De waaier bestaat uit 228 gevelkleuren die domineren in de architectuur van de 20ste en 21ste eeuw.
Z owel historische kleuren als hedendaagse kleuren - ingetogen grijstinten, zachte secundaire kleuren of heldere kleuren - maken deel uit van het uitgebreide kleuraanbod. Sigma Siloxan is leverbaar in 216kleuren. U kunt de mogelijkheden naslaan in de waaier. Sigma Façade is maakbaar in alle kleuren uit deze waaier en in elke wenselijke kleur. Voor de buitenkleuren zijn er ook opmerkelijke verbeteringen in lichtechtheid of buitenduurzaamheid. Ook kan er gekozen worden voor een verscheidenheid aan structuren en glansgraden. De gevelbescherming materiaalkaart geeft een prima indruk van kleur, glansgraad en structuur.
 
Sigma Façade
De specifieke technologische samenstelling van Sigma Façade, een watergedragen systeem, zorgt voor een gemakkelijke verwerking en een duurzame bescherming. Sigma Façade heeft haar kracht al ruimschoots bewezen op (cellen)beton, cementgebonden (plaat)materialen en op metselwerk. Bovendien is deze lijn een sluitende oplossing voor de behandeling van cement- en kunstharsgebonden pleisters. Sigma Façade is zowel geschikt voor nieuwbouw als voor renovatie. Wie voor deze producten kiest in de afbouwfase zal zeer lang geen onderhoud hoeven doen en kunnen blijven genieten van de superieure esthetische kwaliteit.
 
Sigma Siloxan
Sigma Siloxan is een duurzame, hoogwaardige lijn van producten voor een optimale gevelbescherming. De gevels van zowel historische als eigentijdse gebouwen zijn na een behandeling met ditproduct verzekerd van een duurzame toekomst. De gevelverfsystemen van Sigma Siloxan zijn matte gevelcoatings op basis van siliconenharsemulsie, die makkelijk met kwast of rol aan te brengen zijn op minerale ondergronden, alsook op bestaande dispersie- en silicaat-afwerkingssystemen. Muren worden door de behandeling met Sigma Siloxan goed afgedekt door een microporeuze laag, die vuilwerend en slagregendicht is. Toch zijn de producten uit dit gamma tevens sterk waterdampdoorlatend, zodat het vocht uit de muren kan verdampen.
Het Siloxan gamma wordt binnenkort nog uitgebreid met Sigma Siloxan kwarts, een hoogwaardige, sterk waterdampdoorlatende, kwartshoudende gevelverf op basis van siliconenhars-emulsie. Dit product kan ook binnen worden toegepast.
 
Klik op onderstaande afbeelding om de foto te downloaden. 
 
 
 
Sigma Coatings is een merk van de SigmaKalon Groep
SigmaKalon is een internationale speler op het gebied van decoratieve, marine, beschermende en industriële coatings. Het hoofdkantoor is gevestigd in Uithoorn – Nederland. Bij SigmaKalon zijn zo’n 10.000 medewerkers werkzaam in meer dan 40 landen. SigmaKalon’s grootste activiteit is de productie en distributie van decoratieve verven. SigmaKalon is nummer 2 op de Europese decoratieve verfmarkt met leidende posities in Frankrijk, Engeland, de Benelux, Polen, Hongarije, Tsjechische Republiek en Slowakije. SigmaKalon heeft een groot assortiment marktleidende merken in alle markten en in een groot aantal landen waar het actief is. SigmaKalon heeft een uitgebreide ervaring in de logistieke kanalen van de hedendaagse verfsector. Voor meer informatie: www.sigma.be
 
 
Meer informatie
Ann Heylen                                                                               Kim Reynders
Sigma Coatings Deco Belux N.V.                                                RCA PR Services
Genkersteenweg 311                                                                  Koningin Astridlaan 38
3500 Hasselt                                                                             3500 Hasselt
Tel. +32 (0)11 27 87 01                                                               Tel. +32 (0)11 59 05 99
Fax +32 (0)11 27 87 00                                                              Fax +32 (0)11 31 66 32
Ann.Heylen@sigmakalon.com                                                    kim.reynders@rca.be
www.sigma.be                                                              
De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie