01 maart 2007

Sigma Colour Viewer 2.0

Sigma Colour Viewer 2.0

01 maart 2007

PERSBERICHT

 

Verschillende alternatieve kleuren aanbrengen in een ruimte zonder één spatje verf te gebrui-ken. Het kon al langer dankzij de Sigma Colour Viewer software. Gewoon een foto importe-ren, inkleuren en voorleggen aan de klant. Niets verkoopt beter dan een realistische visualisa-tie van het gewenste interieur. De nieuwste versie van het programma gaat echter een stap verder. Zo zijn de bestaande Sigma kleurencollecties uitgebreid met onder meer het Sigma Inspiration Concept, de nieuwe Façade Siloxan collectie, de nieuwe kleuren uit de C21.2-waaier, en de vernieuwde Sigmalife kleurenkaart. Ook zijn er nieuwe tools beschikbaar. Uniek is de navigatiemodule van het Sigma Inspiration Concept met een directe link in de bestaan-de NCS navigatie module.

Wegens de steeds ruimere keuze aan types schermen hebben we het kalibratieprogramma Calibrize toegevoegd, waarmee je de kleuren van de monitor in slechts twee stappen correct afstelt. Eveneens handig is de hogere beeldschermresolutie, die toelaat om heel accuraat te werk te gaan. Voorts zijn er nu 20 markeerbare onderdelen, waardoor complexere projecten met verschillende kleurvlakken in de afbeelding kunnen verwerkt worden. En tot slot beschikt de nieuwe software ook over een Viewer-functie. Die maakt het mogelijk om kleuradviezen op te stellen van voorbewerkte fotobestanden, zonder dat daarvoor een licentie nodig is.

Een demoversie van Sigma Colour Viewer 2.0 is gratis. Voor een persoonlijke registratiecode waarmee alle opties van de software beschikbaar worden, betaal je eenmalig 150 euro. Wie al in het bezit is van een registratiecode, kan kosteloos gebruik maken van de upgrade. De software overschrijft probleemloos de bestaande versie met behoud van uw huidig pas-swoord. De Sigma Colour Viewer kan aangevraagd worden via de Sigmasite.

Beschikbaar vanaf begin april.
Meer informatie over het vernieuwde kleuradviesprogramma en alle andere kleurverwante onderwerpen vindt u op http://www.sigma.be/nl/werken/sigmatint/

 

Sigma Coatings is een merk van de SigmaKalon Groep
SigmaKalon is een internationale speler op het gebied van decoratieve, marine, bescher-mende en industriële coatings. Het hoofdkantoor is gevestigd in Uithoorn – Nederland. Bij SigmaKalon zijn zo’n 10.000 medewerkers werkzaam in meer dan 40 landen. SigmaKalon’s grootste activiteit is de productie en distributie van decoratieve verven. SigmaKalon is num-mer 2 op de Europese  decoratieve verfmarkt met leidende posities in Frankrijk, Engeland, de Benelux, Polen, Hongarije, Tsjechische Republiek en Slowakije. SigmaKalon heeft een groot assortiment marktleidende merken in alle markten en in een groot aantal landen waar het ac-tief is. SigmaKalon heeft een uitgebreide ervaring in de logistieke kanalen van de heden-daagse verfsector. Voor meer informatie: www.sigma.be

De website vanaf uw startscherm starten? Lees hier hoe u dit eenvoudig kunt instellen. Dit bericht niet meer weergeven
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie